Erdoğan, 13 Ekim'de Meydan'da toplu açılış yapacak

Erdoğan, 13 Ekim'de Meydan'da toplu açılış yapacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere toplandı. Toplantıda 56 gündem maddesinin tamamı oybirliği ile karara bağlandı.Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de bazı açıklamalar yaptı.

KİTAP FUARINA DAVET VAR

Belediye Meclis üyelerini ve vatandaşları Kayseri Kitap Fuarı’na davet eden Çelik, ekim ayını geçen yıl olduğu ekin ayı olarak değerlendireceklerini ve kültür ekimi yapacaklarını belirtti. Geçen yıldan daha kapsamlı bir fuar yapılacağını ifade eden Çelik, 130’dan fazla yayınevi ve 250’den fazla şair ve yazarın fuara katılacağını söyledi.

“620 MİLYON TL’LİK 41 TESİSİ CUMHURBAŞKANIMIZ AÇACAK”

Başkan Çelik, 13 Ekim’de yapılacak olan toplu açılış töreni hakkında da bilgi verdi. Büyük bir tempo ile çalıştıklarını anlatan Çelik, “Pek çok yatırıma temel atma töreni dahi yapmadan başladık ve tamamladık. Bu yatırımlarımızı 41 kere maşallah diyerek 41 kalemde topladık. Aslında çok daha fazla yatırımımız var. Örneğin KASKİ yatırımları 30’dan fazla olmasına rağmen tek kalemde geçiyor. Bu yatırımlarımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplu açılış töreniyle açılacak. Tören 13 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak. Toplam 620 milyon TL’lik yatırımlarımızın açılışına tüm hemşehrilerimizi bekliyorum. Ayrıca toplu açılış töreni içinde diğer kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörün yatırımları da yer alacak” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Cumhuriyet Meydanı’ndaki toplu açılış töreninin ardından Asri Mezarlığa geçileceğini ve Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’ın yaptırdığı Orgeneral Hulusi Akar Camii’nin ibadete açılacağını da kaydetti.