Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Özhaseki'ye Diyarbakır teşekkürü

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen temel atma ve açılış programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye, Diyarbakır'da yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Özhaseki'ye Diyarbakır teşekkürü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Diyarbakır’da düzenlenen temel atma ve açılış programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye, Diyarbakır’da yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Diyarbakır Sur’da yapımı tamamlanan 3 bin iş yerinin açılışı ve bin 500 adet geleneksel Diyarbakır evinin temel atma törenine katıldı. Bakan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada Diyarbakır için 10 eylem planı hazırladıklarını ve bu planlardan 8’ini bitirdiklerini söyledi. Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Diyarbakır’daki çalışmaları nedeniyle Bakan Özhaseki’ye teşekkür etti. Erdoğan, “Bakanımız yerel yönetimlerdeki o deneyimlerini alt yapı, üst yapı ile gösterecek. Belediyecilik anlayışını buraya yansıtan bir Bakan olarak bu değişlim sebebiyle kendilerine Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda bir parti başkanı olarak çok teşekkür ediyorum” dedi. Açılış programları sonrasında Erdoğan ve Özhaseki, beraberindekilerle birlikte açılışa katılan vatandaşlara satranç takımı dağıttı.