Çopuroğlu 'Yüzümüzün akıyla çıktık'

Çopuroğlu 'Yüzümüzün akıyla çıktık'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 31 Mart yerel seçimleri ve ilçe başkanları toplantısını değerlendirdi. Çopuroğlu “Hem il hem de ilçe teşkilatları ile birlikte yüzümüzün akı ile çıktığımız bir seçim oldu’’ dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, il başkanlığında 16 ilçe başkanları ile toplantı yaparak 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Çopuroğlu, seçimlerin ardından ilçe ziyaretlerine başladıklarını belirterek, “4 ilçe belediyemizi ziyaret ettik. Sağ olsunlar her gittiğimiz belediye başkanımız bizi güzel karşıladılar. Güzel uğurladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Tabi bu süreç bir yarış ve bu şehri beraber yöneteceksek beraber bu şehirde yaşayacaksak birlikte hareket etmemiz lazım. Beraber olmamız lazım. Baştan beri söylediğim birlik ve beraber olmanın gereğini dün yaptık. Sağ olsun İncesu Belediye başkanımız bizleri makamında ağırladı. Karşılıklı görüşmelerimiz oldu. Bundan sonraki süreçte biz il teşkilatı olaraktan Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Memduh başkanımız gerekeni yapacak. Çünkü her ilçemiz bir diğerinden farklı değildir. Her ilçemiz aynı hizmeti verme adına Memduh başkanımız da büyükşehir adına bu sözü vermiş oldu. Zaten baştan beri söylediğimizde buydu” dedi.

“SEÇİM SÜRECİNDE YAŞANAN ARTILARI VE EKSİLERİNİ KONUŞTUK”

 

 

Başkan Çopuroğlu ayrıca, seçim sürecindeki artı ve eksileri konuştuklarını ifade ederek, “Tabi devamında var olan süreci takip etmek. Nerelerde nasıl bir sonuç aldık? Sandık sonuçları nedir? İlçelerde ki durumlar nedir? İlçe başkanımızın görüşleri nelerdir? Zaman zaman istişare ediyorduk ama hepsini bugün il başkanlığımız da toplayarak istişarede bulunduk. 16 ilçemizin ilçe başkanları da geldiler. Güzel bir istişare oldu. Seçim sürecinde yaşanan artıları ve eksileri konuştuk” diye konuştu.

 31 Mart yerel seçimlerinde sahadaki çalışmalarının neticesini hem il hem de ilçe teşkilatları olarak aldıklarını da ifade eden Çopuroğlu, “Tabi biz şimdiye kadar sahada olmamızın çalışmalarımızın neticesini aldık çok şükür. Burada hep baştan beri söylediğimiz koordine olmak birlik ve beraber olmanın organize olmanın çok büyük faydasını gördük. Yüzümüzün akıyla hem il teşkilatımız hem de tüm ilçe teşkilatlarımız bu işin içinden çıkmış vaziyette. Önümüzdeki dönemde de tüm bütün ilçe başkanlarımıza ve ilçe belediye başkanlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.