Çopuroğlu ile Soykarcı tüzük değişikliğini konuştu

Çopuroğlu ile Soykarcı tüzük değişikliğini konuştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri ASKF siçemleri öncesinde önemli gelişme...

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı ile tüzük değişikliğini konuştu.

Seçim sürecinin demokratik bir şekilde ilerlemesi adına Soykarcı’nın gayretinden dolayı teşekkür eden Çopuroğlu, “Uzun süredir Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı görevini başarı İle sürdüren Musa Soykarcı başkanımıza seçim sürecinin demokratik bir şekilde ilerlemesi adına gösterdiği gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Soykarcı’nın kulüplerin listesini kendilerine ilettiğini de belirten başkan Çopuroğlu, “Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Sayın Musa Soykarcı daha önce bizlere ulaştırdığı Federasyon seçim süreci ile alakalı tüzük değişikliği doğrultusunda kulüplerin listesini tarafımıza iletmiştir.” İfadelerini kullandı.

Başkan Çopuroğlu, geçtiğimiz hafta içinde Olay Türk Televizyonunda Osman Çiftci’nin hazırladığı Yüzyüze Programına canlı olarak katılmış ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı için şu ifadeleri kullanmıştı: “Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon’nun yakında seçimi var. Geçtiğimiz günlerde İttifak ortağımız MHP’den Meclis Üyemiz Mutlu Önal bey, bizi ziyaret ettiğinde, bildiğimiz kadarıyla tüzük gereği aday olamıyor. Biz burada birilerini aday yapalım, birilerini yapmayalım, modunda olmamamız lazım. Musa Soykarcı başkanımız işin başında, o da bizim meclis üyemiz. Musa başkanımızla görüştük ve dedik ki, ‘Mutlu Önal başkan adayımızın aday olmasına ne engel varsa, velev ki tüzük değişikliği, bunun değişikliği hakkında hemfikir olduk. Aday olsun, istişare etsinler, beraber rekabet yapsınlar. Fayda olur bereket olur.”