CHP ve İyi Parti'liler komandolar durağına karanfil bıraktı

CHP ve İyi Parti'liler komandolar durağına karanfil bıraktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hain terör saldırısında şehit olan askerleri CHP ve İYİ Partililer de unutmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki partililer, 15 askerin şehit olduğu Komandolar Durağında bir araya geldi. CHP’liler şehitler anısına durağa önce kırmızı karanfil bırakıldı.

Ardından da şehitler için dua edildi.

CHP İl Başkanı Ümit Özer, yapılan hain saldırının Türkiye’yi yasa boğduğunu dile getirerek, geriye yarım kalan hikayeler ve yetim kalan evlatların kaldığını söyledi. “Bizlere düşen hainleri sevindirmemek” diyen  Özer,  terörle mücadelede birlik çağrısı yaptı.

 

TERÖRLE MÜCADELEDE BİRLİK ÇAĞRISI

Başkan Özer, “Vatanımızın bölünmez birlik ve bütünlüğüne karşı yapılan bu saldırılarda bizlere düşen hainleri sevindirmemek, birlik ve beraberliğimizi korumaktır. Yaşanılan olaylardan ders almamız bu olayların tekrar yaşanmaması için gereklidir. Bizler bunu Zonguldak’tan, Kocaeli’nden, Afyon’dan gelip Kayseri’mizde şehit düşen vatan evlatları için yapmak zorundayız. Hainleri sevindirmemek için biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak gerek iktidarla gerekse diğer partilerle her türlü iş birliğine her zaman hazırız. Vatan evlatlarının kanı yerde kalmasın, geride kalan ailelerinin içi bir nebze rahat olsun diye elimizi taşın altına sokmaktan hiçbir zaman çekinmedik ve çekinmeyeceğiz. Karanlıkların aydınlanmasını, evlerimizde huzur içinde uyumamızı sağlayan Şanlı ordumuzun ve milletimizin başı sağ olsun. 17 Aralık gibi kara günlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine Allah’tan sabır diliyorum” diye konuştu. CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Sema Karaoğlu da saldırıyı bir kez daha lanetledi ve şehitleri saygıyla andıklarını belirtti.

İYİ PARTİLİLER DE ŞEHİT ASKERLERİ ANDI

Diğer yandan İYİ Parti il yönetimi de Şehit Komandolar Durağına karanfil bıraktı.

Burada partililer adına basın açıklamasını İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Erdal Dağ yaptı ve “Türk milleti şehitlerini asla unutmayacak” dedi. (Haber Merkezi)