CHP vatandaşa Nutuk, Gençliğe Hitabe ve Atatürk rozeti dağıttı

CHP vatandaşa Nutuk, Gençliğe Hitabe ve Atatürk rozeti dağıttı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri il teşkilatI Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında kent merkezinde vatandaşlara rozet taktı, parti binasında gençlere Nutuk kitabı hediye etti, Kayserispor-Galatasaray maçı öncesinde de taraftarlara Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini dağıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl teşkilatı  Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında bazı etkinlikler gerçekleştirdi. Sivas Caddesi’nde stant kuran CHP’liler, vatandaşlara Atatürk rozeti taktı. CHP’liler il binasında da gençlere Nutuk kitabını hediye etti. CHP İl Başkanı Ümit Özer ve yönetimi aynı zamanda Kadir Has Stadyumunda oynanan Kayserispor-Galatasaray maçı öncesinde de taraftara Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini dağıttı.

İl Başkanı Özer, “Bu ülkenin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle, saygıyla ve minnetle anıyoruz. Değerlerimizin unutturulmaya çalışıldığı şu günlerde bizler de CHP Kayseri İl teşkilatı  olarak, bazı STK’ların da desteği ile Atatürk’ü ve bize emanet ettiği Cumhuriyetin değerlerini bir kez daha hatırlatmak ve anlatmak istedik. Vatandaşlarımızın da büyük ilgisiyle karşılaştık. Herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Cafer ZENGİN