CHP Milletvekili Arık: Terörü binlerce kez lanetliyorum

Kayseri'de 17 Aralık 2016 tarihinde 1. Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı askerleri taşıyan halk otobüsüne yapılan bombalı saldırı sonucu 15 asker şehit olmuş, 54 asker yaralanmıştı.

CHP Milletvekili Arık: Terörü binlerce kez lanetliyorum
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 17 Aralık 2016 tarihinde çarşı iznine çıkan askerleri hedef alan terör saldırısının yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, “Bu toprakları kanlarıyla vatan yapan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, her türlü terör eylemini, destek vereni amasız, fakatsız, lakinsiz bir değil binlerce kez lanetliyorum” dedi. 
Kayseri’de 17 Aralık 2016 tarihinde 1. Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı askerleri taşıyan halk otobüsüne yapılan bombalı saldırı sonucu 15 asker şehit olmuş, 54 asker yaralanmıştı. Terör saldırısının yıl dönümünde mesaj yayımlayan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, mesajında şu görüşlere yer verdi: “ Eli kanlı terör örgütü PKK’nın alçak saldırısı sonucu şehit olan askerlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Herkes şunu bilsin ki; 7 düvelin esaret zinciri vuramadığı, birlik ve bütünlüğünü yok edemediği Türk Devletine uzanan kirli eller mutlaka kırılacak, kirli emeller kesinlikle boşa çıkartılacaktır. Ve herkes şunu bilmelidir ki, büyük Türk Devleti teröristle, terörden medet umanlarla hiçbir zaman ve hiçbir koşulda müzakere yapmaz… Bunu herkesten önce ülkeyi yönetenlerin çok iyi anlaması ve içselleştirmesi gerekmektedir. Bu topraklar sınırları cetvelle çizilen bir kabile devleti değildir. Bu toprakların bedeli yüzlerce yıldır kanla canla ödendi, ödenmeye devam ediyor. Bir kez daha bu toprakları kanlarıyla vatan yapan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, her türlü terör eylemini, destek vereni amasız, fakatsız, lakinsiz bir değil binlerce kez lanetliyorum”