CHP: Riski daha fazla arttırıyor

CHP: Riski daha fazla arttırıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Çetin Arık, Kayseri'de toplu taşıma araçlarında ortaya çıkan görüntülere tepki gösterdi.

Koronavirüs tehdidine dikkat çeken Milletvekili Arık, "Maalesef virüsün yayılımını önlemek adına  alınan tedbirler riski daha fazla artırıyor. Atılacak her adım sonuçları düşünülerek ve sonrası planlanarak atılmalıdır." dedi.

 

KAAN: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAĞDURİYETLERİ GİDERECEK Mİ?

Diğer yandan "Kayseri Büyükşehir Belediyesinin sosyal mesafe ile ilgili görüşü nedir ? Alacağı önlemler nelerdir? Merak ettim doğrusu" diyen CHP Melikgazi eski İlçe Başkanı Avukat İbrahim Kaan da yaşananlarla ilgili olarak, Büyükşehir Belediyesi'ne şu soruları yöneltti: Kayseri Büyükşehir Belediyesi özel halk otobüs şöförleri 14 gün karantina altına alındı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi otobüs şöförlerine  günlük maske vermekte midir ? Yoksa sadece bir kez maske mi vermiştir ? Kayseri Büyükşehir Belediyesi karantinaya aldığı  özel halk otobüsçüler ile şöför olarak çalışan emekçi kardeşlerimizin mağduriyetini giderecek midir?

 İYİ PARTİLİ ÖZVARİNLİ: VİRÜSÜ YAYMAK İÇİN AMANSIZ MÜCADELE... 

İYİ Partili Hasan Sami Özvarinli de tepkisinde, "İstanbul örneğini aralıksız paylaşanlar bura Kayseri. Bugün çekilmiş fotograf. Ne olacak bu Kayseri Belediyesinin virüsü yaymak için verdiği amansız mücadele bilemiyorum.Allah sonumuzu hayretsin. Ama İstanbul'a verdiğiniz tepkiyi burada da vermenizi bekliyorum." ifadelerini kullandı. Haber: Cafer ZENGİN

YER KAYSERİ!

BU MU ÖNLEM?

Haberin Detayları için TIKLAYIN