CHP'li Belediye Başkanları Kayseri'de toplanıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ümit Özer, Kayseri'nin önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yapacağını ifade etti. 'Milletin sesi' olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Kayseri'de 'Belediye Başkanları Çalıştayı' düzenleneceğini dile getiren Başkan Özer, çalıştay kapsamında kente gelecek olan belediye başkanlarının ilçeleri de ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geleceğini dile getirdi. Özer, 'Milletvekillerimizin ardından bu kez de belediye başkanlarımız Kayserili vatandaşlarımızla buluşacak. Rant için değil halk için çalışan başkanlarımız, iktidar yolunda halkın belediyeciliğini vatandaşlarımıza anlatacak ve aynı zamanda görüş alışverişinde de bulunacak' diye konuştu.

CHP'li Belediye Başkanları Kayseri'de toplanıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ümit Özer, Kayseri’nin önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yapacağını ifade etti. “Milletin sesi” olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Kayseri’de “Belediye Başkanları Çalıştayı” düzenleneceğini dile getiren Başkan Özer, çalıştay kapsamında kente gelecek olan belediye başkanlarının ilçeleri de ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geleceğini dile getirdi. Özer, “Milletvekillerimizin ardından bu kez de belediye başkanlarımız Kayserili vatandaşlarımızla buluşacak. Rant için değil halk için çalışan başkanlarımız, iktidar yolunda halkın belediyeciliğini vatandaşlarımıza anlatacak ve aynı zamanda görüş alışverişinde de bulunacak” diye konuştu.

CHP Genel Merkezi’nin Kayseri’ye olan yakın ilgisi sürüyor. Bir süre önce 38 Milletvekili ile Kayseri’ye çıkarma yapan CHP’de, bu kez de belediye başkanları kentte bir araya gelecek. 
CHP KAYSERİ’DE 3 GÜN BELEDİYE ÇALIŞTAYI YAPACAK! TOPLANTIYA KILIÇDAROĞLU DA KATILACAK 
CHP İl Başkanı Ümit Özer, Kayseri’nin ev sahipliğinde 17-18-19 Aralık 2021 tarihlerinde  “Belediye Başkanları Çalıştayı” yapılacağını duyurdu. Üç gün sürecek olan çalıştay kapsamında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Kayseri’ye geleceğini dile getiren Özer, “Milletin sesi olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da Kayseri’ye gelerek, çalıştaya katılacak ve konuşma yapıp, bazı görüşmeler gerçekleştirecek. Yine halkın sorunlarına dikkat çekecek. Kayseri’de de milletin sesi olacak” diye konuştu. Özer, Kılıçdaroğlu’nun, Kayseri’ye önem verdiğini ve her fırsatta da bunu dile getirdiğini belirtti.
KILIÇDAROĞLU, ENGELLİ VATANDAŞLAR VE AİLELERİ İLE DE BİR ARAYA GELECEK
Özer, "Kayseri İl Örgütümüzün ev sahipliğinde 17 Aralık'ta başlayacak olan çalıştayımız, 18-19 Aralık 2021 tarihlerinde de devam edecek, yani 3 gün sürecek. Milletin sesi olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da Kayseri’ye gelerek, çalıştaya katılacak. Genel Başkanımız aynı zamanda 18 Aralık'ta saat 13.00’te Kadir Has Kongre Merkezinde engelli vatandaşlarımız ve aileleri ile bir araya gelecek, yaşanan sorunlara dikkat çekecek, vatandaşın sesi olacak" diye konuştu.
BELEDİYE BAŞKANLARI İLÇELERİ DE ZİYARET EDECEK
Kayseri’ye gelecek olan CHP’li Belediye Başkanlarının çalıştayın yanı sıra ilçeleri de ziyaret edeceğini kaydeden Özer, “Belediye başkanlarımız heyetler halinde ilçeleri de ziyaret edecek. Burada halkın belediyelerinin yaptığı çalışmaları anlatacak. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onlarla görüş alışverişinde bulunacak. Milletvekillerimizin ardından böyle bir buluşmaya ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Partimizin tüm kademeleri ile halkın içinde olmaya devam ediyoruz” dedi.
“HALKIN BELEDİYELERİ ZOR GÜNLERDE HALKA NEFES OLUYOR”
Her türlü bürokratik engellemelere rağmen CHP’li belediyelerin halk için projeler üretip, çalıştıklarını kaydeden CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, ekonomik sıkıntıların had safhada hissedildiği dönemde örnek çalışmaların da hayata geçirildiğini ifade etti. 
Özer, “Halkın belediyeleri zor günlerde yaptıkları çalışmalarla da örnek oldu. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiledi. Kayseri’de dahi vatandaşlarımız, yeri geldiğinde mevcut AKP’li belediyelere, halkın belediyelerini örnek gösterdi. Büyükşehir Belediyesi önünde halkın belediyelerini örnek vererek, ‘CHP’li belediyeler halka destek veriyor, siz neden vermiyorsunuz?’ diye hesap da sordu. CHP’li belediyeler çok iş yaptı ve yapmaya devam ediyor. Örneğin vatandaşlarımızın ‘borcu var ‘diye suları kesilmedi. Ekonomik sıkıntı yaşayan esnafa destek verildi. Esnafa nefes olundu.  İş yerlerinden ya kira alınmadı, ya düşük kira alındı ya da borçlar erteledi. Askıda fatura uygulamalarıyla yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergiledi. İhtiyaç sahibi vatandaşların faturaları ve esnafa olan borçları ödendi. Özellikle pandemi süreci ile birlikte zor günler geçiren sanatçılara, müzisyenlere de destek olundu. Toplumun her kesimine dokunan projeler üretildi ve destekler verildi. Belediyelerde asgari ücretle çalışan emekçilere de gereken destekler verildi, rekor denecek maaş artışları yapıldı” diye konuştu. 
 “Halkın belediyelerinde savurganlık da olmaz. Yandaş kayırmacılığı olmaz" diyen Özer,  "Her iş adil bir şekilde, şeffaf bir şekilde halk için yapılır. İşte bu kapsamda belediyelerimizin yaptığı ve bundan sonraki süreçte yapacakları çalışmaları Kayseri’de değerlendireceğiz. Bunun yanında iktidar yolunda halkımızla da buluşacağız. Yerelden, genele yayılan coşkuyla halkın iktidarı yakın. Bu karanlık günler bitecek. Halkımız hiç umutsuzluğa kapılmasın. Genel Başkanımızın dediği gibi iktidarımızın sadece ilk bir ayında memlekete huzur gelecek. Her şey çok güzel olacak. Bu ülkeye barışı, huzuru, hoşgörüyü, sevgiyi, saygıyı getireceğiz. Üreten Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu.