CHP İl Başkanı Özer: Kayseri Şeker Fabrikasına ve Ticaret Odası'na operasyon düzenlendi!

 CHP İl Başkanı Özer: Kayseri Şeker Fabrikasına ve Ticaret Odası'na operasyon düzenlendi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “FETÖ borsasının ipliği pazara çıkarılmalıdır” dedi.

“Türkiyemizin güzide kentlerinden biri olan Kayserimiz maalesef FETÖ terör örgütü için kirli emellerini uygulamaya koyduğu bir kent olarak dikkat çekti.” diyen Özer, “Aslında Kayseri olarak FETÖ ihanetin deşifre olması için önemli bir şans da yakalamıştık. Kayseri kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi 2009 yılında FETÖ ihaneti Kayseri’de deşifre olmuştu.  Kahraman Türk askerinin üniformasının altına gizlenen üç FETÖ mensubu ordu ile milleti karşı karşıya getirmek için harekete geçtiğinde suçüstü yakalandılar.  Bu ihanet siyasi iktidarın gücü ve siyasi iktidarın FETÖ’ye teslim ettiği yargı nedeniyle bir anda ömrünü terörle mücadeleye adamış kahraman askerlerimizin suçlandığı, FETÖ mensuplarının da mağdurmuş gibi kamuoyuna yansıtıldığı bir olaya dönüştü.  Maalesef o gün iktidar FETÖ ile kol kola yürüdüğü için FETÖ’nün müritleri salınırken; Hava Korgeneral Rıdvan Ulugüler 16 yıl, Jandarma Tuğgeneral Ali Aydın 18 yıl, Hava Hakim Ahmet Zeki Üçok 16 yıl, Jandarma Albay Cemal Temizöz 18 yıl, Hava Hakim Albay Ahmet Erdem 16 yıl, Hava Yüzbaşı Bülent Günçal 16 yıl ve Hava Albay Cengiz Köylü 18 yıl aldı. Aslında cezalandırılan sadece bu kahraman askerlerimiz değildi. Aslında ceza alan Türk Milletiydi. Çünkü bu süreç Kahraman Türk askerinin Türk silahlı kuvvetlerinden tasfiye edilmesi yerine de 15 Temmuz’da Türk milletinin başına bomba yağdıran FETÖ müritlerinin yolunun açılmasıydı.” ifadelerini kullandı.

“AMA KAYSERİ’DE FETÖ’NÜN TEK KUMPASI BU DEĞİLDİ”

Açıklamasında “Yine Kayseri kamuoyunun yakından bildiği gibi AKP’nin siyasi desteği ile Kayserimizin en köklü kuruluşlarından Kayseri Şeker Fabrikası’na ve Kayseri Ticaret Odası’na da operasyon düzenlendi.” ifadeleri ile dikkat çeken Özer, şunları söyledi, 15 Temmuz hain darbesi öncesinde AKP’liler bunu bir operasyon olarak değerlendirip sahiplenseler de 15 Temmuz sonrasında bunun bir FETÖ Kumpası olduğu operasyonu yürüten savcıdan, mahkeme heyetine, operasyona katılan polislere kadar hepsinin FETÖ mensubu olduğunun tespitiyle tescillenmiş oldu. 15 Temmuz sonrasında birbiri ardına tutuklamalar yaşanırken, FETÖ’yü, “Altı ibadet, ortası ticaret, üstü ihanet” diye tanımlayanlar ihanet ve ticaret kısmını unutup, fakir fukarayı cezalandırmaya başladı. Öğretmen, hemşire, polis, küçük esnaf FETÖ’den irtibatlı ve iltisaklı oldukları iddiasıyla cezalandırılırken, FETÖ ile makam mevki sahibi olan, güç elde eden zenginler elini kolunu sallayarak aramızda dolaşmaya başladı.  Türkiye FETÖ Borsası ile tanıştı.  Bu zaman zaman devletin en yetkili ağızlarından da teyit edildi. Her ne kadar sonrasında açıklamalarını düzeltmeye çalışsalar da biz biliyoruz ki zenginlere suç işleme özgürlüğü veren bir bozuk düzen var.  

MİLLETVEKİLİMİZİN FETÖ ÖNERGESİNİ REDDETTİLER

Milletvekilimiz Sayın Çetin Arık da TBMM Başkanlığı’na zenginleri aklayan, fakir fukarayı cezalandıran bu bozuk düzenin araştırılması için araştırma önergesi verdi ama maalesef FETÖ’nün siyasi ayağının incelenmesini istemeyenler buna da karşı çıktı.

 BİZ BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

FETÖ Borsasının ipliğinin pazara çıkarılması için fakir fukaranın değil gerçek suçluların cezalandırılması için mücadelemizi sürdüreceğiz.  Kayserimizi FETÖ’nün kirli işlerini yürüttüğü bir kent olmaktan kurtarmak için dün olduğu gibi bundan sonrada yanlışların üzerine kararlılıkla gideceğiz.  Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz’da şehit olan yurttaşlarımızı ve bu ülkenin varlığı ve birliği için canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sevdikleriyle birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum.