CHP İl Başkanı Özer`den, AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu`na: Atanmış, haksız ve hadsiz...

CHP İl Başkanı Özer`den, AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu`na: Atanmış, haksız ve hadsiz...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP İl Başkanı Ümit Özer, bir süre önce kendisine yönelik istifa çağrısı yapan ve "Ya istifa et ya da edebinle otur" diyen AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'na yönelik tepkisini sürdürdü.
DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Bu konuda kendisine destek verenlere teşekkür eden Özer, "Sizler; geçtiğimiz günlerde AKP nin atanmış İl Başkanı şahsıma ve partimize yönelik haksız ve hadsiz açıklamaların ardından göstermiş olduğunuz onurlu tavırla demokrasi düşmanlarına, Cumhuriyet Halk Partisi’ni yıpratmak için pusuda bekleyen menfaatperestlere Cumhuriyet Halk Partili olmanın ve demokrasi ye inancımızın farkını gösterdiniz" dedi. 
"PUSUDA BEKLEYEN MENFAATPERESTLER... "
Özer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
Kurtuluşun ve kuruluşun partisinin neferi olmak kolay değildir. Her zaman ve her koşulda Aydınlık Türkiye için mücadele eden, bu uğurda dün bedel ödeyen, bugün bedel ödeyen ve gerekirse yarın da bedel ödemeyi göze alan Cumhuriyet Halk Partililer, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kutsal emanetlerini korumaya ant içen yürekli hemşerilerim hepinizi saygı, sevgi ve dostlukla selamlıyorum.  Bizleri bu çatı altında buluşturan  günlük menfaatler, kişisel çıkarlar değil vatan sevgisi, Atatürk aşkıdır. Bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağından emin olduğum sizler; geçtiğimiz günlerde AKP'nin atanmış İl Başkanı şahsıma ve partimize yönelik haksız ve hadsiz açıklamaların ardından göstermiş olduğunuz onurlu tavırla demokrasi düşmanlarına, Cumhuriyet Halk Partisi’ni yıpratmak için pusuda bekleyen menfaatperestlere Cumhuriyet Halk Partili olmanın ve demokrasi ye inancımızın farkını gösterdiniz. Sizin onurlu tavrınız teslimiyeti uzlaşma olarak görenlerin demokrasi mücadelemizi düşmanlık vesilesi kılma çabalarını boşa düşürdü.  Demokrasi kültürünün en güzel örneğini sergileyerek, şahsıma ve partimize yönelik haksız ve hadsiz açıklamalar karşısında göstermiş olduğunuz dayanışma için sizlere teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum."