CHP İl Başkanı acılı aileyi ziyaret etti!

CHP İl Başkanı Ümit Özer, Kayseri'nin Talas ilçesinde arkadaşlık teklifini kabul etmediği şahıs tarafından öldürülen öğretmenin ailesini ziyaret etti.

CHP İl Başkanı acılı aileyi ziyaret etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Talas ilçesinde bir şahıs, arkadaşlık teklifini kabul etmeyen öğretmeni okula giderken tabancayla öldürdükten sonra kendisine ateş ederek ağır yaraladı. Yaşanan olayın ardından genç öğretmen Yahyalı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. 

CHP İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki partililer, hayatını kaybeden öğretmenin ailesini ziyaret etti. "Bu acının tarifi yok. Gün geçmiyor ki bir kadın şiddet görmesin, öldürülmesin" diyen Özer, "Geçtiğimiz gün saplantılı bir caninin kurşunlarının hedefi olan Arife Nur Sarıoğlu öğretmenimizin ailesini Kadın Kolları Başkanımız Sayın Esin Topçu Tosuner ve Yahyalı İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Acarbaş ve yöneticilerimiz ile ziyaret ederek acılarını paylaştık. 
Henüz 26 yaşında sevdiklerinden koparılan Arife öğretmenimize Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. Özer, ayrıca "İstanbul Sözleşmesi yaşatır" mesajı da paylaştı.