CHP'den Sarımsaklı'da Atatürk'ü anma etkinliği

CHP'den Sarımsaklı'da Atatürk'ü anma etkinliği
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi İlçe Başkanlığı 10 Kasım’da anlamlı bir etkinliğe imza atarak Sarımsaklı Mahallesi’nde nutuk, dezenfektan ve helva dağıttı.
Atatürk’ün bu yurttaşların yüreğinde sonsuza kadar yaşayacağını ifade eden CHP Melikgazi İlçe Başkanı Yakup Yılboğa, “Atatürk’ü anmak kadar anlamak da önemlidir. Bunun için Sarımsaklı Mahallemizde vatandaşlarımıza Nutuk dağıtarak, yurttaşlarımızın bu ülkenin hangi koşullarda nasıl zorluklarda kurulduğunun öğrenilmesi, bu ülkenin kuruluş felsefesinin anlaşılmasını istedik.” diye konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 82’inci yılında değişik etkinliklerle bir kez daha anıldı. CHP Melikgazi İlçe örgütü de 10 Kasım’da Atatürk’ü farklı bir etkinlikle andı. CHP Melikgazi İlçe Başkanı Yakup Yılboğa ve ilçe yöneticileri Sarımsaklı Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlara Nutuk, helva ve dezenfektan dağıtımı yaptılar. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Melikgazi İlçe Başkanı Yakup Yılboğa, Atatürk’ün sadece kendi ulusuna değil tüm mazlum uluslara ışık olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Ülkemizin, cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu, Ulu Önderimiz, Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 82’inci yılında bir kez daha rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. CHP Melikgazi İlçe örgütü olarak klasik anma etkinliklerinden farklı bir etkinlikle Ulu Önderimizi anmak istedik. Bizce Atatürk’ü anmak kadar anlamak da önemlidir. Bunun için Sarımsaklı Mahallemizde vatandaşlarımıza Nutuk dağıtarak, yurttaşlarımızın bu ülkenin hangi koşullarda nasıl zorluklarda kurulduğunun öğrenilmesi, bu ülkenin kuruluş felsefesinin anlaşılmasını istedik. Ve bir kez daha Atatürk’ün ölümsüzlüğüne tanıklık ettik. Bu millet Cumhuriyetimizin kurucusunu gerçekten çok seviyor ve O’nu yaşatıyor” diye konuştu. Son dönemde üye çalışmalarına hız verdiklerini de belirten Yılboğa, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Hedefimiz bu ülkenin kurtuluş reçetesine sahip olan partimizi halkımıza anlatmak için çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak üzere çalışıyoruz. Sevinerek söylemeliyim ki, partimize olan teveccüh her gün artıyor. Bu kapsamda Sarımsaklı Mahallemizi ziyaretimizde de partimize yeni üye kayıtları yaptık. Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşın yanında olmaya devam edeceğiz.”