CHP`den Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı hakkında suç duyurusu

CHP`den Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı hakkında suç duyurusu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 
CHP, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı ile bilinen Fatih Tezcan hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. İl Başkanı Ümit Özer ve İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, şikayet dilekçelerini savcılığa teslim etti. Partiden yapılan açıklamada, "Bu ülkenin kurucu milli değerlerine, evrensel Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, Gazi Meclisimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ve Devletimizin Tüm Kurumlarına alenen hakaret eden; bu değerleri alenen aşağılayan ve bu eylemlerini süreklilik haline getiren Fatih Tezcan isimli şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Sürecin takipçisi olacağımızı, değerli kamuoyuna bildiriyoruz..." denildi. 
İŞTE O SUÇ DUYURUSU
"KİM KORUYOR?" 
CHP yönetimi ayrıca," FETÖ lideri Fetullah Gülen'in vaaz kasetlerini gözyaşları içinde dinlediğini söyleyen Fatih Tezcan adlı kripto FETÖ'cüyü kim koruyor?" diye de sordu. 
TEPKİ TOPLAYAN TWEET! 
Tezcan, Atatürk’ü işaret ederek “İşgal edilen bir ülkenin subayı, Düşmana 1 mermi atmak yerine, Devlet ve Meclis varken, Farklı şehirde ‘Paralel Meclis' kuruyor ve hem ‘Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir’ deyip hem Millet'e 1 kez bile sormadan işgalcilerin tüm emellerini yapıyorsa, Bu subay bir işbirlikçidir.” şeklinde Twitter’da bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım tepki topladı. Haber: Cafer ZENGİN