CHP'de ziyaret trafiği!

CHP İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki parti yöneticilerinin ziyaretleri sürüyor.

CHP'de ziyaret trafiği!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, parti yöneticileriyle birlikte iilk olarak Kayseri Barosu Başkanı Cavit Dursun'u ziyaret etti.
BARO ZİYARETİ: HAK, HUKUK, ADALET MÜCADELEMİZ SÜRECEK
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Özer, "Peygamberimiz der ki; 'Adalet güzeldir, fakat Devlet yöneticilerinde olursa daha güzeldir'
Hak, hukuk, adalete olan inancımız, mücadelemiz ve çağrımız hep sürecek. Bu kapsamda adalet için mücadele veren Kayseri Barosunu da ziyaret ettik. Baro Başkanı Cavit Dursun ve yönetimine başarı dileklerimizi ilettik. Gündemle alakalı görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Başkana ve yönetimine, Baro mensuplarına kolaylıklar diler, ilgileri için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 


MAKİNA MÜHENDİSLERİ VE MUHASEBECİLER ODALARINA ZİYARET 
Özer, Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol'un yanı sıra Kayseri Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya da ziyaret ettiklerini kaydeden Özer, görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti. 


"BU İKTİDAR ESNAFI DA KADERİNE TERK EDİYOR"
Kayseri Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan'ı da ziyaret ettiklerini ifade eden Özer, "Esnaf, toplumun bel kemiğidir. Yönetenler ise bu gerçeği gözardı edip, toplumun bel kemiği esnafları da kaderine terk ediyor. Esnaflarımız zor günler geçiriyor. Dertlere çözüm bekliyor. Biz her zaman esnafın sesi olacağız. Kayseri Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan'ı da ziyaret ederek, sorunları konuştuk, görüş alışverişinde bulunduk. Bu arada halkın iktidarında sözümüz söz, Esnaf Bakanlığı kurulacak" dedi. 


MİMARLAR VE MUHTARLARA ZİYARET 
Mimarlar Odası'nın da ziyaret eden CHP İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki yöneticiler, aynı zamanda Anadolu Muhtarlar ve Mahalli İdareler Derneği Başkanı Ali Burul ve yönetimini ziyaret etti. Özer, ziyaretlere ilgili şu açıklamayı yaptı: Mimar Sinan'ın doğduğu topraklarda bu sorumlulukla hareket ederek, mesleğin daha da ileriye taşınması için gayret eden Mimarlar Odası'nın Kayseri Şube Başkanı Halil Çevik'i ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunduk. Başkan Çevik ve Oda yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Anadolu Muhtarlar ve Mahalli İdareler Derneği Başkanı Ali Burul ve yönetimini ziyaret ettik. Sorunları dinledik, görüş alışverişinde bulunduk. Her zaman dediğimiz gibi Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır. Mahallenin sesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların ilk adresidir. Bu nedenle muhtarlar birliği kurulmalı, muhtarlara mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine destek için bütçe de tahsis edilmeli...Tüm muhtarlarımıza görevlerinde kolaylıklar diliyoruz...