Çarşıda Değişim Provası Yaptı

Çarşıda Değişim Provası Yaptı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Olay Gazetesi ve Olay Türk TV’nin ziyaretinde çarşı çevresinde yapmayı planladıkları değişimin ipuçlarını veren Melikgazi Belediye Başkanı  Mustafa Palancıoğlu’nu, bu açıklamanın ardından çarşıya çıktı ve değişim ile dönüşümün provasını yaptı.

 Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, özellikle hava karardığında gündüz saatlerinin aksine bir anda sessizliğe bürünen Meydan, Bankalar Caddesi, Kapalı Çarşı, Kazancılar, Camii Kebir çevresinde yeni düzenlemeler yapacaklarını belirtmişti. Bu konuda Kayseri Olay Gazetesi ve Olay Türk TV’ye açıklama yapan Palancıoğlu, “Bu  bölgelerin niteliğinin değişmesi ve kalitesinin artması lazım” ifadelerini kullanmıştı. Palancıoğlu, bu konuda hayata geçirmeyi planladığı proje ile ilgili ilk adımı attı ve çarşıyı gezip, incelemeler de bulundu.

“ÇALIŞMA BAŞLATACAĞIZ”

Palancıoğlu, “Kazancılar Çarşısı'nda Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Adnan İncetoprak ile bir organizasyon yaparak sarraf kardeşlerimizle bir araya gelerek yapacağımız çalışmalarla ilgili inceleme yaptık. Kazancılar Çarşısı’nın Kayserimize gelen misafirlere daha güzel hitap edebilmesi adına bir çalışma başlatacağız. Vakıflar tarafından restorasyon çalışması devam eden Vezir Hanı'nı da inceleyerek yetkililerden bilgi aldım. Şehir merkezindeki bu tür yapılara fonksiyon yüklenmesi çok önemli. Bunun için esnafımızla bir çalışma içine girip buraların daha güzel ve vasıflı yerler olması için fikir alışverişi yapacak Melikgazimizi birlikte güzelleştireceğiz.” Haber: Cafer ZENGİN