Çanakkale Köprüsü, Yavuz ve Fatih sondaj gemileriyle Oruç Reis sismik araştırma gemisine Kayseri markalı destek!

Çanakkale Köprüsü, Yavuz ve Fatih sondaj gemileriyle Oruç Reis sismik araştırma gemisine Kayseri markalı destek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding, bünyesinde faaliyet gösteren Erciyes Çelik Halat, sektörde son yıllarda adından söz ettirmeye başladı. Yerli ve milli projelerde de yer alan Erciyes Çelik Halat, 1915 Çanakkale köprüsünde kılavuz halatını da üretti. Holdingin CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, “1915 Çanakkale köprüsünde kılavuz halat olarak holding şirketimiz Erciyes Çelik Halat’ın 30 mm 6*25 Çelik özlü halatı kullanılmıştır. Gururluyuz” açıklaması yaptı.

YERLİ VE MİLLİ DESTEK

Diğer yandan Erciyes Çelik’in,  son günlerde stratejik enerji çalışmalarını sürdüren ve Mavi Vatan'da bu alanda faaliyet gösteren milli araştırma gemileri için de yerli ve milli ürün desteği sunduğu ortaya çıktı. Karadeniz’de çalışan Fatih Sondaj Gemisi’nin yanı sıra Doğu Akdeniz’de çalışmalarını sürdüren Yavuz sondaj gemisi ile Oruç Reis Sismik Araştırma gemilerinde de Erciyes Çelik Halat markalı ürünlerin kullanıldığı belirtildi.

“DAĞ GİBİ ARKANDAYIZ TÜRKİYEM!”

Erciyes Çelik’ten yapılan açıklamada, “Yavuz ve Fatih sondaj gemilerimiz ile Oruç Reis sismik araştırma gemimizde Erciyes Çelik Halat markalı ürünlerimiz kullanılmaktadır. Bu güce güvenin. Dağ gibi arkandayız Türkiyem!” ifadeleri kullanıldı.

MÜJDEYİ CUMHURBAŞKANI DUYURMUŞTU

Batı Karadeniz’in Tuna-1 bölgesinde arama çalışmaları yürütmekte olan Fatih sondaj gemisi tarafından 320 milyar metreküp seviyesinde doğalgaz rezervi  bulunmuş ve bu rezerv Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Müjde” olarak duyurulmuştu. Stratejik öneme sahip enerji kaynaklarının bulunmasında çalışan milli gemilerde Kayseri markalı ürünlerin kullanılması takdir toplarken, Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin ise "Grururluyuz" açıklaması yaptı. 

 

Çanakkale köprüsünün halatları Kayseri’den gitti

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN