Büyükşehir ilçelerde toplu taşıma araçlarını yeniledi

Büyükşehir ilçelerde toplu taşıma araçlarını yeniledi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlçelerdeki toplu taşıma araçları Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenilendi. Yenilenen 164 araç 25 Ağustos Cuma günü Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak törenle kamuoyuna tanıtılacak.
Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada yenilik üzerine yenilik yapmaya devam ediyor. İlçelerdeki toplu taşımacılığın çok daha kaliteli ve konforlu olması için çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Ulaşım A.Ş. önemli bir çalışmaya imza attı.
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’nin girişimleriyle kent merkezi dışındaki ilçelerde toplu taşımayı yapan araçlar tamamen yenilendi. Yaş ortalaması 11 olan araçlar yerine 2017 model araçlar alındı. İlçelerdeki toplu taşımacılığı yapacak olan 2017 model 164 araç için 25 Ağustos Cuma günü saat 13.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda bir tanıtım programı yapılacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, araçların yenilenmesi ve standart hale gelmesi ile beraber hizmet kalitesi ve yolcu güvenliğinin artacağını belirtti. Başkan Çelik, ilçelerdeki toplu taşıma projesinin ilk ayağı olan bu çalışmanın ardından yapacakları düzenlemelerle toplu taşımanın yapılmadığı mahallenin kalmayacağını söyledi.