Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı'na Ne Anlattı?

Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı'na Ne Anlattı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’nin Kızılcahamam Kampında neler yaşandı? Kimler Kayseri’den kampa katıldı. Özhaseki, sunumuna dair ne söyledi? Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile teke tek mi görüştü? İşte paylaşımlarla kamp günlükleri…

AK Parti'nin 26 Nisan’da başlayan ve dün sona eren Kızılcahamam Kampına Kayseri’den belediye başkanları ve partinin il yönetimi de katıldı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç olmak üzere İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve diğer katılımcılar sosyal medya hesaplarından kampa dair fotoğraflar paylaştı.

Kampa AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kadın ve gençlik kolları MYK üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis başkanvekilleri, il genel meclis başkanları ile kabine üyeleri katıldı. Partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın kampa katılmaması da dikkat çekti.

ÇOPUROĞLU’DAN BAKAN ALBAYRAKLI SELFİE

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşarak kamp atmosferini takipçilerine ulaştırdı ve “Seçim sonuçlarını değerlendiriyoruz” dedi.  Bakan Albayrak ile de selfie çeken Çopuroğlu, “Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın Ekonomi üzerine sunumunu dinledik.” ifadelerini yazdı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KARŞILAMA

Kampta Bakanlarla yaptığı görüşmeleri sosyal medya hesabından paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşıladıkları ana dair paylaşım da yaptı. Büyükkılıç, “AK Parti’mizin Kızılcahamam’da düzenlediği 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda Kayseri teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladık. Yapılacak toplantıda alınacak kararların ülkemiz için hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

“BELEDİYE BAŞKANLARI İLE TEK TEK GÖRÜŞECEK”

Diğer yandan kampla ilgili açıklama yapan Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kampta belediye başkanları ile tek tek görüşeceğini de söyledi. Çelik, " Sayın Genel Başkanımız kentlerin rant üreten değil, değer üreten şehirler yapılar olması bakımından da büyük önem veriyor. Sayın Genel Başkanımız belediye başkanlarıyla tek tek görüşecek” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI, BÜYÜKKILIÇ’A NE DEDİ?

Çelik’în yaptığı bu yöndeki açıklamanın ardından kampta Erdoğan’la görüşen Büyükkılıç’ın ne söylediği, Kayseri ile ilgili neler talep ettiği ve Cumhurbaşkanı’nın  da Büyükkılıç’a ne talimatlar verdiği merak konusu oldu.

BÜYÜKKILIÇ: VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU

Kampın dün akşam saatlerinde sona ermesinin ardından Büyükkılıç, “28. İstişare ve Değerlendirme Toplantı’mızı hayırlısıyla sonuçlandırdık. Şahsım ve partimiz adına çok verimli bir toplantı oldu. İnşallah aldığımız kararlarla gönül belediyeciliği anlayışı içerisinde halkımıza daha iyi hizmet edeceğiz.” açıklaması yaptı.

ÖZHASEKİ, KAMPTA SUNUM YAPTI

Ankara’da seçimi Mansur Yavaş karşısında kaybeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki de, partisinin Kızılcıhamam kampında katılımcılara sunum yaptı. Özhaseki, yaptığı sunumla ilgili şu ifadeleri kullandı,  “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantımızda Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak bir sunum gerçekleştirdik. Belediyelerimizden, teşkilatlarımıza ve 31 Mart 2019 Yerel Seçim sonuçlarına kadar birçok konuyu değerlendirme fırsatımız oldu. Yeni dönemin yol haritasını konuştuğumuz toplantımızda bir yerel yönetimler hareketi olan AK Parti olarak; 31 Mart Yerel Seçimleri’yle milletimizin verdiği mesajı en iyi şekilde ele aldık. Bundan sonraki süreçte de inşallah ihlas ve samimiyetten kopmadan; inanç, sabır ve gayretimizi arttırarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Haber: Cafer ZENGİN