Büyükkılıç, 'Bozkurt' işareti yaparsa!

Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 31 Mart seçimleri öncesinde son meclis toplantına Başkanlık etti.

Büyükkılıç, 'Bozkurt' işareti yaparsa!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 31 Mart seçimleri öncesinde son meclis toplantına Başkanlık etti. Büyükkılıç, toplantıda 2014-2019 yılları arasında görev yapan AK Partili ve MHP’li Meclis üyelerine teşekkür  etti.

Toplantıda dikkat çeken  bir an da yaşandı. Büyükkılıç’tan, "Teşekkür Belgesi" alan isimler arasında yer alan MHP Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Mustafa Hashalıcı, belgesini aldığı sırada Büyükkılıç ile bozkurt işareti yaptı ve objektiflere poz verdi. Talep üzerine Bozkurt işareti yapan Büyükkılıç’ın işarete yabancı olması dikkatlerden kaçmadı. Büyükkılıç,  ‘Bozkurt’ işareti yerine daha çok bir müzik türü olan ‘heavy metal’ işareti yaptı. MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu da Bozkurt işareti konusunda sıkıntı yaşayan isimler arasında yer almış ve o dönem gündeme gelmişti.

Diğer yandan MHP’de belediye meclisi için yeniden aday gösterilmeyen Hashalıcı'nın, söz konusu fotoğrafı sosyal medya üzerinden, “Bizi mete nin kalıntısı olarak gören fitnecilere gelsin” ifadeleri ile paylaşması da dikkat çekti.

 Haber: Cafer ZENGİN