Büyükkılıç'a coşkulu karşılama

Büyükkılıç'a coşkulu karşılama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de coşkulu bir şekilde karşılandı. Havaalanında kendisini karşılayan kalabalığa seslenen Büyükkılıç,  “Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz,  kimsenin inancına, kıyafetine, ırkına, rengine siyasi kanaatine, felsefesine bakmayacağız. Biz de kibir olmayacak, tevazu olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan merkez Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, parti teşkilatları tarafından Erkilet Havaalanında coşkuyla karşılandı.  AK Parti’de Melikgazi Belediye Başkanlığı görevini 3 dönemdir sürdüren Büyükkılıç’ı, havaalanında AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nun yanı sıra ilçe belediye başkanları, parti teşkilatları ve vatandaşlar karşıladı.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN KAYSERİ’DEN BEKLENTİSİ YÜKSEK”

Uçaktan indikten sonra hava alanında basın mensuplarına açıklamalar da bulunan Büyükkılıç, “Sayın cumhurbaşkanının selamlarını getirdim. Beklentisi Kayseri adına yüksek. Kayseri’nin tamamını kucaklayacak anlayış içinde çalışma yapmamızı istedi. El ele gönül gönüle hep birlikte çalışacağız. Hiç kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, ben değil biz anlayışı ile belediye başkanlarımızla, STK’larımızlar, OSB’lerimizle, iş adamlarımızla, ticaret erbabı ile Sarız’dan Yahyalı’ya, Akkışla’dan Felahiye’ye kadar tüm ilçeleri kucaklayacağız, bağrımıza basacağız. Bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız. Hep beraber Kayseri, hep beraber Türkiye olacağız. Devletimize sahip çıkarak, herkesi kucaklayacağız. Milletvekili, belediye başkanlarımızla ben değil, biz anlayışı ile insanlar bizi sevdi, sahip çıktı. Bize sahip çıkan insanları mahcup etmeyeceğiz.” diye konuştu. Büyükkılıç, çocukları ve eşine de teşekkür ederek, “Çocuklarımız yıllarca ihmal ettim. Ancak fedakarlık olmadan hizmet noktasına kimse sizi getirmez.  Geri planda olan fedakar eşim doktor  hanıma da teşekkür ediyorum” dedi.

"ÇELİK BAŞKAN İLE ARAMIZDA SORUN YOK"

Büyükkılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile aralarında bir sorun olup olmadığına yönelik soruya da, “Değerli Başkanımızla konuştuk, çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.  Kişilere değil, davamız insanlık sevdası.  Gönül gönüle diyoruz. Bu ben olayı değil, aramızda sorun olmaz" diye konuştu. Büyükkılıç, havaalanında belediye başkanları ve parti teşkilatlarınca yapılan karşılamanın ardından daha sonra dışarıda kendisini karşılamaya gelen kalabalığa da otobüs üzerinden seslenerek,  “Kimsesizin kimsesi olacağız, herkesin gönlüne hitap edeceğiz” dedi.

Haber: Cafer ZENGİN