Bu sokağa girmek yürek istiyor! Yetkililere seslendiler…

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Hisarcık Mahallesi Zile Sokak sakinleri aylardır dertli. Ulaşım konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden mahalle sakinleri belediyeyi göreve davet etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bu sokağa girmek yürek istiyor! Yetkililere seslendiler…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  Hastalarını taşıma başta olmak üzere sokağa araç giriş-çıkışlarında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Hisarcık Mahallesi Zile Sokak sakinleri, yolun eğiminin fazla olmasından kaynaklı bir çok sorunla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Geçen yıl sokağa gelen iş makinesinin inişte freninin patladığını ve evlere çarparak zor durduğunu dile getiren vatandaşlar, yolun tehlikeli eğimi ile ilgili çözüm bekliyor. 
Eğimi yüksek olan yolun yaz-kış kullanılamadığını anlatan mahalle sakinleri, “İlgililerden bu problemi çözmelerini bekliyoruz. Bu tehlikeli ve korkutucu yolla ilgili acil çözüm bekliyoruz. Buranında yol olarak kullanılabilir bir duruma getirilmesini istiyoruz. Büyük sıkıntı yaşanıyor. Araçlarla girilemiyor” ifadelerini kullandı.
Diğer yandan yolun çıkışındaki alanında park alanı olduğunu ancak hafriyatların döküldüğünü kaydeden vatandaşlar, söz konusu alanında park olarak düzenlenmesini ve hafriyatların temizlenmesini istedi. Bu durumun çocukların sağlığını da olumsuz etkilediğini ifade eden mahalle sakinler, Melikgazi Belediyesi’ne durumu yazdıkları dilekçelerle ilettiklerini ve kısa sürece çözüm beklediklerini kaydetti.