Bu sese kulak verin!

TBF Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Şerbetçioğlu, zor günler yaşayan Bellona Kayseri Basketbol'a sahip çıkılması için yetkililere seslendi.

Bu sese kulak verin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TBF Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Şerbetçioğlu, zor günler yaşayan Bellona Kayseri Basketbol'a sahip çıkılması için yetkililere seslendi.

Şerbetçioğlu: "Taraftarlarımız, Valimiz, Bakanlarımız, Vekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Basketbol  Sevdalılarımız,Yöneticilerimiz, Bellona Kayseri Basketbol Takımımıza Sahip çıkalım. TED Kayseri Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı olarak 2005 Yılında Süper Lige yükseldikten sonra Panküp Şeker Spor,Kaski,AGÜ ve son olarak Bellona Kayseri Basketbol Spor Kulübü ismi ile Kadınlar Basketbol Süper Liginde devam etmektedir. 17 yılda Kayseri’de Basketbol gelişmesinde  inanılmaz katkı sağlamıştır.Çocuklarımız ve Geçlerimizin Basketbol’un içerisinde olmasını sağlayarak hemen her Özel Okulun Basketbol Takımı kurmasını sağlamış,Bir çok basketbolcu gencimizin Özel okullarda burs almalarına vesile olmuş.Birçok gencimizin Spor Akademilerine girebilmelerinde avantaj sağlamıştır. Bu 17 yılda Kayseri genelinde  binlerce Çocuklarımızın taramaları yapılarak Takımın alt yapı takımlarında yer almaları sağlanmıştır.Halen 200 civarında çocuk ve Genç Kızlarımız bu takımlarda mücadele etmektedir. Kayseri’nin Kültürel ve sosyal yaşamına inanılmaz katkı sunarak Ailecek Kadın Basketbol Takımının maçlarına destek olmak için Salonunumuzu doldurmuşlardır.Avrupa da hala kırılamamış  11 bin kişilik seyirci rekorunu Kayserimiz elinde bulundurmaktadır. Avrupa da 4 kere final oynama şansı elde etmesine rağmen 4 Avrupa 2. Liğine sahiptir. Kayseri’mizi Türkiye’de ve Avrupa’da en güzel şekilde temsil görevini yerine getirmiş.Kayseri’nin tanıtımımda da üstüne düşen görevi ziyadesi ile yerine getirmiştir. Bu 17 yılda Kulübümüz bir çok badireler atlatmış,kapanma durumlarına kadar gelmiştir. Başta Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki,Kayserispor eski Başkanımız Rahmetli Recep Mamur’un ve Vedat Ali Özışık’ın destekleri ile yoluna devam edebilmiştir. Ancak son yıllarda yaşanan ekonomik dalgalanmalar,döviz fiyatlarında yaşanan inanılmaz yükselişler ve verilmesi gereken destekler verilmediği için Takımımız, finansal açıdan zor durumda kalmıştır. Geldiğimiz noktada Kulübümüz oyuncularının ödemelerini ve genel gider ödemelerini yapamayacak duruma  gelmiştir. Bu badireyi atlatabilmek için neler yapabiliriz?" ifadeleriyle durumun ciddiyetine dikkat çekti.