Böyle gündeme gelmişti! O ismin partiye kaç üye yaptığını Özhaseki açıkladı…

AK Parti'de yaklaşık 2 yıl önce eşek üzerinde üye çalışması yaparken gündeme gelen AK Parti Kocasinan İlçe Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Ensar Vakfı Başkan Yardımcısı Melik Ademoğlu'nun bireysel çalışmalarla kaç üye yaptığı ortaya çıktı. 

Böyle gündeme gelmişti! O ismin partiye kaç üye yaptığını Özhaseki açıkladı…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de yaklaşık 2 yıl önce eşek üzerinde üye çalışması yaparken gündeme gelen AK Parti Kocasinan İlçe Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Ensar Vakfı Başkan Yardımcısı Melik Ademoğlu’nun bireysel çalışmalarla kaç üye yaptığı ortaya çıktı. 

Eşeğin üzerindeki bir genci üye yaparken görüntülenmişti! O anları AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, yaklaşık iki yıl önce sosyal medya hesabından paylaşmıştı. AK Parti’de bireysel çalışmalarıyla gündeme gelen Melik Ademoğlu ile ilgili açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’den geldi. Özhaseki, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle AK Parti TBMM Grup Toplantımızı gerçekleştirdik.Gönül Seferberliği doğrultusunda beş ay gibi kısa bir süre zarfında bireysel olarak 8.000 yeni üye kaydı yapan Kayseri Kocasinan Anakademe Yürütme Kurulu Üyemiz Melik Ademoğlu kardeşimi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.