Boydak CEO'suna sosyal medyada FETÖ saldırısı

Boydak Holding CEO'su  Alpaslan Baki Ertekin, FETÖ mahreçli sosyal medya hesaplarına ve erişim engeli bulunan yayın organlarına cevap verdi,

Boydak CEO'suna sosyal medyada FETÖ saldırısı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Boydak Holding CEO’su  Alpaslan Baki Ertekin, FETÖ mahreçli sosyal medya hesaplarına ve erişim engeli bulunan yayın organlarına cevap verdi, 'TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yönetilen Boydak Holding, 2019 yılının 1.Yarıyılında 795 milyon lira ciro yaptı. Holdingin CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, 2019 yılı ilk yarıyılında yüzde 63,58 artış sağladıklarını, yıl sonu hedeflerinin ise 1,26 milyar lira olduğunu söyledi.

TMSF'ye devredilen Boydak Holding'in CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, sosyal paylaşım sitesinden yapmış olduğu paylaşımda “İki hafta içinde Mondihome ve Gümüşsuyu Halının lansmanını yapıp, başarılarımızla gündeme gelerek belli ki birilerini üzdük. Yıl sonunda da tahmin olarak açıkladığımız kâr ve ciro rakamlarının üstünde bir rakamla yılı kapatacağız. Türkiye'de Fetullahçı Terör Orgütü propagandası yaptıkları için erişim engeli olan yurtdışı bağlantılı hesapların düzenledikleri sosyal medya saldırıları da sonuçsuz kaldı.

DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ.

Başarılarımızdan rahatsız olanların saldırıları bizleri daha çok hırslandırıyor. Ekim ayında yepyeni bir ev tekstili markası ile biz çalışıp başarılı olmaya onlar da rahatsız olmaya devam edecek... Alpaslan Baki ERTEKİN Boydak Holding Yönetim Kurulu Uyesi / CEO” ifadelerini kullandı.

Hüseyin GÖKTAŞ