'Bilgimiz dışında AK Parti'ye üye yapılmışız' diyen aile bakın ne yaptı?

 E-devlet üzerinden Siyasi Parti üyeliklerini kontrol ettiklerinde haberleri olmadan Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi olduklarını öğrendiler...

'Bilgimiz dışında AK Parti'ye üye yapılmışız' diyen aile bakın ne yaptı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan İlçesi Koçcagız Köyünde yaşayan Tuğran Ailesinden İYİ Parti’ye Toplu Üye katılımı gerçekleşti.  Koçcagız Köyü sakinlerinden Faruk Tuğran, oğulları, kızları, gelinleri damatları ve yeğenleri olmak üzere 12 kişi İYİ Parti’ye üye oldu. E-devlet üzerinden Siyasi Parti üyeliklerini kontrol ettiklerinde haberleri olmadan Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi olduklarını öğrenen bazı aile üyeleri, bunun üzerine AK Parti üyeliğinden ayrıldı. İYİ Parti Kocasinan Kadın ve Sosyal Politikalar Başkanı Nazlı Akpınar, ev ziyaretleri kapsamında 7 kadının daha partilerine katıldıklarını açıkladı. Partiye üye olan isimler arasında 84 yaşındaki Fitnat Er de yer aldı.
"ARTIK TENCERE KAYNAMIYOR"
Katılımlar ile ilgili açıklama yapan İYİ Partili Nazlı Akpınar, “Her geçen gün büyüyen bir İYİ Parti var. Partimize vatandaşlarımızın teveccühü sürekli artarak devam etmektedir. Bu doğrultuda bizlere ulaşamayan özellikle kadınlarımıza ulaşmak ve parti politikalarımızı anlatmak adına ev ziyaretleri organize ediyoruz. Onlarla çay kahve içerken Genel Başkanımızı, Partimizi anlatıyoruz. Partimize üye olmaları konusunda teşvik ediyor ve üye olmak isteyen kadınlarımızın da üyeliklerini gerçekleştiriyoruz. Görüyoruz ki ilgileri alakaları bir hayli fazla. Özellikle ev hanımı olan kadınlar geçim sıkıntısı çektiklerinden, artık tencereyi kaynatmakta zorlandıklarından şikâyet etmektedirler.”
"5 BAŞ NUFUSUM VAR GEÇİNMEKTE ZORLANIYORUZ"
Akpınar, şunları söyledi: Ev ziyaretlerinde bir annemiz, ‘Ben bir anneyim. 5 baş nüfusum var. Bu yıl kömür alamadık, Mahallemizdeki Suriyeli vatandaşlara ton ton kömür geliyor, torbasını 15 TL ye 20 TL ye satıyorlar. Ben şu kışta kıyamette kömürsüzüm. Ben bunu kime anlatayım. Ben yetkililere bu durumu bildirdim. Durumumu anlattım 15 günü geçti daha dönüş olmadı. Biz kendi ülkemizde üvey evlat olduk. Suriyeliler öz evlat oldular. Ben bu ülkenin vatandaşı değil miyim? Markete gidiyoruz 5 kg yağ olmuş dünyanın parası. Dün aldığımızı bu gün alamıyoruz. Nereye gidiyoruz anlam veremiyoruz.’ diyor. Yine ziyaretlerimizde kadınlarımızdan aldığımız geri dönüşlerde ‘Kurtuluşu İyi Partide Görüyoruz.’ diyorlar. Kadının halinden ancak kadın anlar. Meral Akşener’i izliyoruz. Konuşmalarını dinliyoruz ve kaynamayan tencereden kadının halinden ancak bir kadının anlayacağını görüyoruz. Bu güne kadar Ak Partiye verdik oyumuzu hep ama ülkenin geldiği hal ortada diyorlar.