'Ben artık Ankaralıyım' diyen Özhaseki: Sucuk değil, Ankara döneri dağıtacağım

'Ben artık Ankaralıyım' diyen Özhaseki: Sucuk değil, Ankara döneri dağıtacağım
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Özhaseki, ayrıca CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile devam eden davalara ilişkin olarak, “Aramızda birkaç dava sürüyor ve arkadaşlar takip ediyor. O davalardan da tazminat alırsak Ankara döneri dağıtacağım” dedi. Özhaseki, katıldığı televizyon programında sunucunun, “Sucuk dağıtmayacak mısınız?” sorusuna,  “Ben artık Ankaralıyım, sucuk değil, Ankara döneri dağıtacağım”  yanıtını verdi.

 

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir televizyon programda seçim çalışmalarını ve aynı zamanda gündemdeki  bazı konularla ilgili konuştu.

Özhaseki,  merakla beklenen ilçe Belediye Başkan adaylarının bu hafta içerisinde açıklanabileceğini belirtti ve ekledi: “Eğer ittifak olmasaydı 922 ilçede bizim adayımız belliydi”

“ANKARA DÖNERİ DAĞITACAĞIM”

Diğer yandan Özhaseki, programda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile aralarında devam eden “Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ndeki yolsuzluk” iddiaları ile gündeme gelen davalarla ilgili de konuştu. Özhaseki, iftiraya uğradığını ve 100 Bin TL’nin üzerinde tazminat aldığını belirterek, “Yalanlar ters tepti, davalar bitti. Bzi hakaret davaları açtık. Epeyce tazminatlar aldık. 100 Bin TL’yi geçti. Allah bereket versin. Epeyce sucuk dağıttık. Devam eden davalar var , kazanırsam bu kez Ankara’da Ankara döneri dağıtacağım” dedi.

Özhaseki, “Sucuk dağıtmayacak mısınız?” sorusuna ise “Ben Ankaralıyım artık, Ankara döneri dağıtacağım” yanıtını verdi.