Beklenen gün geldi! AK Parti Milletvekili Tamer, sözünü tutacak mı?

Beklenen gün geldi! AK Parti Milletvekili Tamer, sözünü tutacak mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Develi Hatice Muammer Kocatürk Devlet Hastanesi hizmet girdi. Hastanenin hizmete girmesiyle birlikte akıllara AK Parti’nin doktor Milletvekili İsmail Tamer’in verdiği söz geldi. Tamer, geçtiğimiz yıl, hastanenin inşaat alanını gezip, açıklamalarda bulunmuştu. 150 yataklı hastanede 5 ameliyathane olduğunu vurgulayan Tamer, “Burada ilk ameliyatı yapacağımı söylemiştim. Buradaki sözüm geçerli” demişti. 

HaberGÖZLER TAMER’E ÇEVRİLDİ! AMELİYATI NE ZAMAN YAPACAK?
Tamer, ayrıca yapımı tamamlanan ikinci basamak hastane ile birlikte vatandaşların bir yere gitmeden, Kayseri’ye gitmeden sağlık hizmetlerini yerinde alacağını dile getirmişti. Şimdi gözler bir süre önce faaliyete geçen hastanede ilk ameliyatı yapma sözü veren aynı zamanda Genel cerrahi uzmanı olan Op. Dr İsmail Tamer’e çevrildi.

Haber“DOKTORLUĞU UNUTMAMAK İÇİN AYDA BİR HASTA BAKIYORUM”
Kayseri’de özel hastane işletmecisi de olan AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Olay Türk TV’de, Ekim ayında katıldığı programda doktorluğu unutmamak için ayda bir hasta baktığını da dile getirmişti. 
YENİ HASTANEDE İLK DOĞUM GERÇEKLEŞTİ
Diğer yandan Develi’de faaliyete geçen Yeni Hastane Binasında ilk doğum gerçekleşti. Konuyla ilgili olarak hastaneden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Yeni Hastane binamızda ilk doğum gerçekleşti. 31.01.2022 tarihi itibari ile yeni binasına taşınan hastanemizin ilk gününde, ilk bebek doğumları gerçekleşti. Sabah saat 08:35'de Sırkıntı ailesinin Alptekin isminde bir erkek çocuğu, saat 13:05'de ise Doğan ailesinin Esila isminde bir kız çocuğu dünyaya geldi. Bebekleri dünyaya gelen hastalarımız Hastane yönetimimiz tarafından ziyaret edilerek geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Haber