Bedir: Telefona dahi bakmadı

Bedir: Telefona dahi bakmadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Kayseri Olay’a konuştu.

Basında Mihajloviç ile Kayserispor’un görüştüğü hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Bedir, “Mihajloviç’e ulaşamadık” dedi.

Mihajlovic’in, 2015 yılından beridir alacağı olduğunu belirten Bedir, transferler hakkında merak edilenleri açıkladı.

Bedir, Nakoulma’ya ulaştıklarını, fakat Mihajloviç’i defalarca aramalarına rağmen, Sırp futbolcunun telefonlara bakmadığını söyleyerek, bu iki oyuncunun da Kayserispor ile ilgisinin kalmadığını kaydetti.

Mihajloviç hakkında yanlış anlamaların olduğunu ifade eden Bedir, “Şunu da düzeltmek isterim, ‘Mihajloviç, daha önceki yönetim anlaşmış, yeni yönetimde masaya oturmuş, anlaşamamış’ diye bir şey kesinlikle yok. Mihajloviç ile ilgili bizim muhatap olacağımız kimse olmadı” diye konuştu.

Yabancı futbolcuların tamamının TFF’ye alacakları için başvuru yaptıklarını aktaran Bedir, “Mihajloviç, kendisine geçen sezondan da alacakları toplayarak yıl başından önce federasyona fesih talebinde bulunmuş. TFF’ye fesih için başvuran futbolculardan yabancı futbolcuların süreci devam ediyordu. Nakoulma’nın fesih işlemi bitmişti. Biz Nakoulma’nın gelmesi çok istedik. Menajeri ve Avukatı ile Fransa’da görüştük. Nakoulma, bize Kayseri’ye gelmeyeceğini, parasının ödenmesi dahilinde bile, Kayseri’ye bir daha dönmeyeceği belirtti. Ben Kayseri’de sıkıntı yaşadım. Avrupa’da bir kulüpte oynamak istiyorum ve yeni sözleşmede yapmayacağım, dedi. Mihaljloviç konusunda ise, ciddi bir alacağı olmasına rağmen kendisiyle bir görüşelim ve parasını bir şekilde ödeyelim dedik. Mihajloviç’in menajeri ve avukatını defalarca aradık, ama ulaşamadık. Kendisini ikna etmek için arkadaşlarına da ulaştık ama olmadı, bize ben dönmeyi düşünmüyorum deyip durdu.

Bizde Sergen Yalçın hocamıza konuyu aksettirdik, gerekirse Fransa’ya adam gönderelim, dedik. Bu durum üzerinde duralım deyince Sergen hocamız, o da bu konunun ekonomik boyutunu fesih açısından muhasebesini yaptı.  Sergen hoca da, ‘Biz Mihajloviç’e harcayacağımız zamanı ve ödeyeceğimiz parayı, bir iki futbolcuya harcayalım. Hiç olmazsa takıma katkı sağlar’ dedi” şeklinde konuştu.