BBP eski yöneticileri ve Alperenler'den, İYİ Parti'ye katılım

BBP eski yöneticileri ve Alperenler'den, İYİ Parti'ye katılım
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Fatih Eryılmaz onuruna düzenlenen iftar programında, Alperen Ocakları'nın ağır toplarından İYİ Parti'ye destek geldi.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Fatih Eryılmaz onuruna düzenlenen iftar programına, Büyük Birlik Partili kanaat önderlerinin yanı sıra, Nizam-ı Alem ve Alperen Ocaklı önemli isimler katıldı.

İYİ Parti İl ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu iftar yemeğinde Büyük Birlik Partisi'nin geçmiş dönem il, ilçe ve gençlik kolları başkanları, Nizam-ı Alem Ocakları ve Alperen Ocakları eski il-ilçe yöneticileri ve Kayseri’deki Alperenlerin temsilcisi konumunda olan Nizam-ı Alem Gençlik Merkezi Derneği yetkilileri davetliler arasındaydı.

Programda BBP camiasını temsilen BBP’de uzun yıllar siyaset yapmış, Genel İdare Kurulu üyeliği, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ve Milletvekili adaylığı, BBP Kayseri İl Başkanlığı görevlerinde bulunmuş olan İsmail Topuz, BBP Gençlik Kollarını Temsilen 2009-2015 yılları Kayseri İl Gençlik Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Dirmen, hali hazırda yurt içinde ve yurt dışında faaliyetlerini sürdüren ve Kayseri’deki Alperenlerin temsilcisi konumundaki Nizam-ı Alem Gençlik Merkezi Derneği adına Mehmet Kalabalık birer destek deklarasyon yayınladılar.

"İYİ PARTİ'Yİ DESTEKLEYECEĞİZ"

BBP Eski İl Başkanı TOPUZ konuşmasında; “Muhsin Yazıoğlu'nun yol arkadaşları olarak, Büyük Birlik Camiasının yüzde 99’unu temsil eden çok kıymetli başkanlarımızla birlikte Sayın Fatih Eryılmaz'ın nezdinde İYİ Parti'yi destekleme kararı almış bulunuyoruz.” ifadelerine yer verirken, yine BBP Gençliği adına söz alan BBP İl Gençlik Kolları Eski İl Başkanı Dirmen “24 Haziran seçimlerinde Fatih Eryılmaz’ı Meclis’te görmek istiyoruz ve İYİ Parti'yi destekliyoruz” açıklamasıyla desteğini ifade etti.

Kayseri’deki Alperenlerin temsilcisi konumunda olan Nizam-ı Alem Gençlik Merkezi Derneği adına söz alan Mehmet Kalabalık ise, yayınladıkları deklarasyonda şu ifadelere yer verdi:

"AĞIRALİOĞLU VE ERYILMAZ'I MECLİS'TE GÖRMEK İSTİYORUZ"

“Nizam-ı Alem Ülkücüleri adına ülkenin ve milletimizin yarınları ardına bir açıklama yapma gereği duyduk. Türkiye’yi uzun zamandır idealleri, fikirleri ve gönül coğrafyaları küçülmüş insanlar yönetiyor. Nizam-ı Alem Ülkücüleri olarak bu gidişe bir dur demeliyiz. Şiltesi üç kıtayı kaplayan Türk’ü yeniden o özlenen asırlara döndürmemiz gerektiğinin farkındayız, bu farkındalığın getirdiği sorumluluğumuzun da bilincindeyiz. Türk Milleti devletini ve kendi bekasını etkileyecek çok önemli bir seçimin eşiğindedir. Nizam-ı Alem Ülkücüleri olarak, Nizam-ı Alem Ülküsü edep ve terbiyesi ile yetişmiş iki ismi , İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı- Fatih Eryılmaz’ı ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Yavuz Ağıralioğlu'’nu çıktıkları bu yolda destekleme kararı aldık. Bu minvalde Fatih ERYILMAZ ağabeyimize Nizam-ı Alem Ülkücüleri olarak destek vereceğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz.”