Başkanlık sisteminde görev dağılımını ilan etti!

Başkanlık sisteminde görev dağılımını ilan etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Başkanlık tartışmaları yeniden ülke gündemine gelirken bu konuda Ensar Vakfı Kayseri Şube Başkanı Ahmet Erkan, Şimdiden Recep Tayyip Erdoğan Başkan, Devlet Bey ve Binali Bey başkan yardımcısı. Mübarek olsun, Allah yardımcımız olsun.” açıklaması yaptı.

Başkanlık sistemiyle ilgili açıklaması tartışma yaratan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son yaptığı açıklamada, " Parlamenter sisteme devam edelim mi, yoksa başkanlık sistemine geçelim mi? Başkanlık sistemine geçme arzusu taşıyanlar bir de fiili durum yaratmıştır. Bu fiili durum bu şekliyle devam ederse Türkiye bir kriz ve kaos ortamına sürüklenebilir. Bunu da aşmak lazımdır. Siyaseti yeni bir kaos ve kriz dönemiyle tıkamamak lazımdır. Meclis'e nasıl bir metin geleceğini görmemiz lazım." diye konuştu. Bahçeli’nin bu yöndeki açıklamasının ardından uzun süredir siyaset gündeminde yer almayan Başkanlık tartışması, yeniden gündeme geldi ve alevlendi. Bu konuda AKP cephesi Bahçeli’ye, konuyu gündeme getirdiği için teşekkür de etti.

ERKAN, GÖREV DAĞILIMINI KENDİNCE İLAN ETTİ!

 İşte yaşanan bu gelişmelerin Ensar Vakfı Kayseri Şube Başkanı Ahmet Erkan, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Erkan, “Hatırlarsanız 2 yıldır yüzde 80’lik makul çoğunluktan bahsediyorum, o gerçekleşiyor inşallah. Devlet beyin aklI selim ve ferasetli davranışları, Reisimizin liderliği sayesinde başkanlık sistemi gerçekleşiyor inşallah. Yüzde 80’le makul çoğunluk iktidara gelecek. Şimdiden Recep Tayyip Erdoğan Başkan, Devlet Bey ve Binali bey Başkan yardımcısı. Mübarek olsun. Allah yardımcımız olsun.” açıklaması yaptı.  Haber: Güler Ruhsar AKTAŞ