Başkanım bizi de dinlersen çok iyi olacak…

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı'na mahalle sakininden sarsıcı sesleniş: 'Başkanım bizi de dinlersen çok iyi olacak.' Kocasinan'ın en merkezi mahallesinden 'yıllardır mağduruz' tepkisi…

Başkanım bizi de dinlersen çok iyi olacak…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti mahalle temsilcileri ile buluşmasını sosyal medya hesabından mahalle temsilcileriyle çekildiği fotoğrafları paylaşarak duyurdu.

Çolakbayrakdar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Başkan Sizi Dinliyor

Göreve geldiğim ilk günlerde başlatmış olduğumuz uygulamamıza devam ediyoruz. Mahalle temsilcilerimizle bir araya geldiğimiz toplantıda mahallemizde yaşayan kardeşlerimizin talep ve beklentilerini temsilcilerimizden dinledik. Her zaman olduğu gibi sizlere kulak vererek ilçemizi geliştirmeye devam edeceğiz.”

Çolakbayrakdar’ın paylaşımının altına yorum yapan Kocasinan’ın en merkezi mahallesi olan Yakut Mahallesi’nden bir vatandaş sarsıcı ifadeler kullandı.

YILLARDIR MAĞDURUZ

Ayhan Bilginer isimli vatandaş, “Yıllardır mağduruz.” dediği başkana “Bizi de dinlersen çok iyi olacak” ifadeleriyle seslendi.

Başkan Çolakbayrakdar’ın cevapsız bıraktığı vatandaş yorumu şöyle:

“Baskanim bizi de dinlersen cok iyi olacak yakut mahallesinin okulu yok saglik ocagi yok. Yillardir maduruz artik bu sorunumuzu cozseniz iyi olacak”

Belediyenin sosyal medya hesaplarındaki çeşitli paylaşımların altına yorum yapan birçok mahalle sakininin de Yakut Mahallesi’nde okul ve sağlık ocağı sorununa dikkat çekerek belediyeden talepte bulunduğu görüldü.