Başkan Palancıoğlu AK Parti Kadın Kolları Başkanı'nı ziyaret etti

Başkan Palancıoğlu AK Parti Kadın Kolları Başkanı'nı ziyaret etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan AK Parti Talas Kadın Kolları Başkanlığını yürüten Emine Timoçin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Emine Timoçin ile uzun süredir Talas’ta güzel işler yaptıklarını ve bundan sonrada Emine Hanım’ın aynı başarıyı göstereceğine inandığını söyleyen Başkan Palancıoğlu, “Yeni AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Emine Timoçin Hanımefendi oldu. İlçe Kadın Kolları Başkanı olduğu için kendisiyle uzun süredir çalışıyoruz. Sağ olsun nezaketi ve uyumlu kültürü ile Kayseri’deki çalışmalarına devam edecek. Bizde elimizden geldiğince destek vereceğiz. AK Parti’nin büyümesindeki en önemli aşamalardan bir tanesi kadın kollarının çok yoğun çalışması. Her seçimde kadın kolları üstün gayretiyle partimize destek vermiş üst sıralara çıkmasını başarılar kazanmasını sağlamıştır” dedi.

Kadınların yaptığı tüm çalışmalarda destek olacaklarını belirten Başkan Palancıoğlu, “Bu çıtayı daha üste taşımak daha başarılı işler yapmak için kendisi de omuzlarındaki yükü hissetmeye başladı. Biz de elimizden geldiğince kendisini destekleyeceğiz. 2019’da hem genel hem de yerel seçimler olacak. Dolayısıyla burada yoğun mesai harcayacağı günlere giriyoruz. Talas’ta yapmış olduğu hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra Sevilay Hanım’ın başarıyla yürüttüğü İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini Emine Hanım gerçekleştirecek. Allah yar ve yardımcısı olsun. Durmak yok yola devam” diye konuştu.
“Bu bir bitiş değil yeniden başlangıçtır” diyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin ise şunları söyledi:
“Aldığım görevin yükünü ve ağırlığını taşıyorum. İnşallah Sevilay Başkan’dan aldığımız bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız. Rabbim yardımcımız olsun. Başkanımıza ziyaretleri için çok teşekkür ederim.”