Başkan Hiçyılmaz, Kayseri'de Yaşanan terör saldırısını kınadı

Başkan Hiçyılmaz, Kayseri'de Yaşanan terör saldırısını kınadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Erciyes Üniversitesi yakınlarında meydana gelen ve 1. Komando Tugayı askerlerini hedef alan terör saldırısını kınadı.
Başkan Hiçyılmaz, ilk belirlemelere göre 13 şehit ve çok sayıda yaralının olduğu saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu menfur saldırıyı lanetliyorum. Yüce Allah bu saldırıyı yapanları Kahhar ismi ile kahretsin. Bu tür saldırılar karşısında Türk Milleti olarak asla mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz ve terör örgütlerinin hain emellerine ulaşmalarına izin vermeyeceğiz” dedi.
Hiçyılmaz, çarşı iznine çıkan askerlerin ve sivillerin hedef alındığını ifade ederek, “Meydana gelen hain terör eylemi bizleri derinden üzmüştür. Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize ve Kayserililere başsağlığı diliyorum. Geçen hafta İstanbul’da bugün de Kayseri’de meydana gelen patlamalar, bizleri büyük Türkiye hedefine ulaşmaktan asla alıkoyamayacaktır.” diye konuştu.
Hain terör saldırılarının Türk milletinin birlik ve beraberliğini hedeflediğini kaydeden Hiçyılmaz, “15 Temmuz hain darbe girişiminin yüce Türk milleti tarafından önlenmesinin ardından, bu tür terör saldırıları artmıştır. Anlaşılacağı üzere, içerdeki ve dışarıdaki hain eller kirli emelleri için her türlü saldırıyı gerçekleştirmektedir. 79 milyon Türk insanı teröre asla teslim olmayacaktır. Birlik ve beraberliğini bozmayacaktır. Ülkemizin içinden geçtiği sıkıntı dolu olan bu günlerde, millet olarak yapmamız gereken; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milli bir seferberlik çağrısına uymak, bir ve diri olmak, büyük Türkiye için koyduğumuz hedeflere kısa sürede ulaşmaktır.” ifadelerini kullandı.
Hiçyılmaz, “Terörün karşısında durmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek hepimizin görevidir. İş dünyası olarak, kalkınmanın devam etmesi için aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin tek yürek halinde terörü ve terör örgütlerini yeneceğine olan inancımız tamdır.” şeklinde konuştu.