Başkan Gülcüoğlu: 'Tüm alçaklıklara rağmen terör bu topraklardan silinip atılacak'

Başkan Gülcüoğlu: 'Tüm alçaklıklara rağmen terör bu topraklardan silinip atılacak'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu sabah saatlerinde Kayseri’de yaşanan hain saldırıda şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; bugün sabah Kayseri’de yaşanan Erciyes Üniversitesi Kampüsü yanında gerçekleşen hain saldırıyla ilgili, “Vicdandan yoksun, insanlık dışı bu saldırı, ülkemizin bütününe, birlik ve beraberliğimize ve demokrasimize yapılmıştır. Bu menfur saldırıyı yapan canileri, yaptıran ve destekleyenleri Rabbim Kahhar ismiyle kahretsin. Köşeye sıkışan alçaklar, Emperyalist, Siyonist uşakları, ikiyüzlü batının kuduz köpekleri silahsız yiğitlerimize, masum vatandaşlarımıza saldırmakla birliğimizi, beraberliğimizi bozamayacak kardeşliğimize gölge düşüremeyecek.” dedi.
Başkan Gülcüoğlu, “Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimizin yer aldığı halk otobüsüne yönelik saldırıda maalesef şehitlerimiz ve yaralılarımız var. Bu terör saldırısını şiddetle lanetliyor, bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden asker ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Kahpeler unutmasınlar ki dökülen her damla kanın hesabı sorulacak. Tüm alçaklıklara tüm kalleşliklere rağmen adı ne olursa olsun nereden gelirse gelsin terör bu topraklardan silinip atılacak.” diye konuştu.