Başkan Demir: 'Amacımız toplum barışını sağlamak'

Başkan Demir: 'Amacımız toplum barışını sağlamak'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Özvatan ilçesinde gerçekleştirilen Kültür ve Turizm Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.  Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, bu şenlikle amaçlarının toplumun birlikteliğine ve barışına katkı sağlamak olduğunu belirtti.

 Kayseri’nin Özvatan ilçesinde bu yıl 2’incis gerçekleştirilen Kültür ve Turizm Şenliği ile ilçenin değerleri tanıtıldı.

Cumartesi günü başlayan ve Pazar günü de devam eden Özvatan Belediyesi Kültür ve Turizm Şenlikleri yine renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinliği ikinci günüde 20 kazanda pişirilen etli bulgur pilavı davetlilere ikaram edildi.

Özvatan’ı tanıtan film gösterilerinin yanı sıra folklor gösterileri ve yerel sanatçıların konserleri de vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Şenlikte TRT sanatçısı Esra Er Ekinci de konser verdi.

38 Kent TV’nin de canlı yayınlarıyla ekrana getirdiği şenlikle ilgili olarak bilgi veren Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, amaçlarının toplumda birlikteliği ve barışını sağlamak olduğunu dile getirdi.

Demir, “Bu şenlikte hem hemşerilerimizle bir araya geldik, hem de ilçemizi tanıttık. Bu şenlikler aynı zamanda birlik ve beraberliğe de vesile oluyor. Elimizden geldiğince bu tür etkinliklerle vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Demir, şenlikte vatandaşa ikram edilen 20 kazan pilav için de 1 ton bulgur kullanıldığını söyledi. Haber: Cafer ZENGİN