Başkan Çolakbayrakdar Teröre Tepki Gösterdi

Başkan Çolakbayrakdar Teröre Tepki Gösterdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentte gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetledi. Başkan Çolakbayrakdar, “Terör bizi yıldıramayacak, birliğimize kastedemeyecek.” dedi.
Kentte sabah saatlerinde çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınayan Başkan Çolakbayrakdar, terörün hedefine ulaşamayacağını söyledi. Türkiye’nin bulunduğu coğrafyadan dolayı, Cumhuriyet tarihi boyunca ne zaman güçlense, ekonomik bakımdan atağa geçse; bu ve buna benzer saldırılarla karşı karşıya kaldığına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Huzur kenti Kayseri’de gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Hemşehrilerimizin ve milletimizin başı sağ olsun. Şehit olan askerlerimizin acılı ailelerine de ayrıca baş sağlığı diliyor ve sabır diliyorum. Ülkemiz ne zaman atağa geçse, bu tür saldırılarla karşı karşıya kalıyor. Ancak, terör örgütlerinin göz ardı ettiği gerçek şu ki; bu tür saldırılar karşısında, onların istediğinin aksine daha çok birlik, daha çok millet oluyoruz. Geçmişte olduğu gibi, bugün de tek millet, tek vatan, tek bayrak diyerek vatandaşlarımız ve devlet yöneticilerimizle bir araya geldik. Bundan sonra da bu birliğimiz bozulmayacak. Milli birliğimiz daha da güçlenerek, terörün kendisini ve izlerini bu topraklardan silecektir. Allah milletimize ve devletimize güç versin. Bu duygu ve düşüncelerle ilimizdeki kalleş terör saldırısını bir kez daha şiddetle lanetliyorum. Milletimizi derin bir üzüntüye sokan menfur saldırıda hayatını kaybeden askerlerimize ve vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, yakınlarına Kayseri’mize ülkemize baş sağlığı diliyorum.”