Başkan Çolakbayrakdar liseli gençlerle bir araya geldi

Başkan Çolakbayrakdar liseli gençlerle bir araya geldi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu sefer Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.
Okul girişinde Okul Müdürü Enver Kaya tarafından karşılanan Başkan Çolakbayrakdar’a, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç ve birim müdürleri eşlik etti. Sınıfları tek tek ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilere hitaben “Allah muvaffak etsin. İnşallah istediğiniz hedeflere ulaşırsınız” dedi. Başkan Çolakbayrakdar, daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle hasbihal etti. Geleceğin teminatı çocuklara daha yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Göreve geldiğimden itibaren mahalle mahalle gezip, vatandaşların ihtiyaçlarına göre çözüm üretiyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini, elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Yaptırımız hizmetlerle vatandaşlarımızın yüzü gülüyor” diye konuştu. Sosyal belediyecilik çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Bunlardan biri olan Kocasinan Akademi ile 7’den 70’e herkese hizmet veriyoruz. Kocasinan Akademi, vatandaşlara eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal imkanlar sunuyor. Akademi tesislerimizde vatandaşlarımız bir araya gelip, iyi ve kötü günlerinde dostluklarını pekiştiriyorlar. Tesislerimiz sayesinde geleceğimizin teminat yavrularımız kreşte sosyalleşirken, hanım kardeşlerimiz ise eğitim, sosyal ve sanatsal etkinliklerde bulunuyorlar. Diğer yandan da yetişkin ve gençlere yönelik sportif faaliyetlerde hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Öğretmenlerden biri ise kanser tedavisi görmüş bir genç yakınının Kocasinan Akademi’nin açtığı kurslar sayesinde hayata tekrardan bağlandığını vurgulayarak, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.
Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ise Başkan Çolakbayrakdar ile birlikte her hafta bir okul ziyareti gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek “Görev aldığım yerlerde bu zamana kadar birçok belediye başkanıyla çalıştım. Fakat başkanımız, okullarla bizzat ilgilenip eğitim kalitesini daha fazla yükseltilmesi için yoğun gayret gösteriyor. Bundan dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Enver Kaya da okula yapılan hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür plaketi takdim etti.