Başkan Çolakbayrakdar'dan Vergi Çağrısı

Başkan Çolakbayrakdar'dan Vergi Çağrısı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vergi affı ve borç yapılandırmayla ilgili büyük kolaylıklar sunan vergi barışı çerçevesinde son günün 31 Ekim’den 25 Kasım’a kadar uzatıldığını belirtti. Bu çerçevede mükelleflere çağrıda bulunan Başkan Çolakbayrakdar, mükelleflerin bu fırsatı kaçırmamalarını istedi.
Vergi barışının, ödemeleri belediyelerde yapılan emlak, ilan- reklam, çevre temizlik ve eğlence vergilerine dair borcu olanlar için de büyük bir fırsat olduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Tüm Vergi borçları için uygulamaya konulan yasadaki yapılandırma kanunu kapsamında taksitle ve daha az tutarla ödeme imkanı sunuldu. Borcu olanların bu yapılandırma hizmetinden faydalanmaları çok önemli. Çünkü ödediğiniz vergiler daha iyi hizmetler olarak geri dönecek. Yatırılan her kuruş Kocasinan’a hizmet olarak geri dönmektedir ve aynı zamanda ülkemiz ekonomisinin büyümesinde de yeri olacaktır. Belediye olarak yaptığımız projelerde ve hizmetlerde vergi ödemelerinin büyük bir payı olduğunu belirtmek isterim. Daha temiz, daha yeşil, daha modern ve daha yaşanabilir bir şehir sunmak ve yeni Kayseri’yi Kocasinan’da kurmak için aralıksız çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, “Tüm vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum ve şimdiden vergi ödeme konusunda hassasiyet gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.” diye noktaladı.