Başkan Büyükkılıç: 'Tek millet, tek devlet,tek bayrak, tek vatan'

Başkan Büyükkılıç: 'Tek millet, tek devlet,tek bayrak, tek vatan'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bugün sabah Talas Yolu-Erciyes Üniversitesi Kampüsü yanında gerçekleşen hain saldırının birlikteliği, beraberliği ve kardeşliğimizi bozamayacaklarını söyledi.
Kayseri’deki ilgili tüm kent yöneticilerle birlikte olay yerinde olduklarını ve gerekli müdahalelerin,çalışmaların ve önlemlerin geciktirilmeden yapıldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Özellikle sosyal medyadan bilgi kirliliği oluşturulmaması için tüm vatandaşları duyarlı olmaya davet ettiğini söyledi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, Saldırı anıyla ilgili bilgi paylaşımını titizlikle yapan ve kamuoyunu bilgilendiren ve toplumdaki hassasiyetten dolayı yayın ilkelerini yerine getiren Kayseri medya ve gazete çalışanlarına teşekkür ettiğini kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:
”Kayseri Talas Bulvarı’nda terör örgütünce alçakça ve kalleşçe düzenlenen hain saldırıyı lanetle kınıyoruz. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milletine de baş sağılı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.”