Başkan Büyükkılıç, 'Özel çocuklara her türlü yatırım ve hizmetimiz devam edecek'

Başkan Büyükkılıç, 'Özel çocuklara her türlü yatırım ve hizmetimiz devam edecek'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Meslek Edindirme Merkezi, Çocuk Gelişimi Kursiyerleri ve öğretmenlerinin “Dünya Otizm Farkındalık Günü” münasebeti ile Özkar Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret ettiklerini söyledi.
Başkan Büyükkılıç, otizm’li çocuklar ile sohbet etti.
Erenköy mahallesinde bulunan Özkar Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni kurs öğrencileri ile ziyarette bulunan ve öğrenciler ile tek tek sohbet eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kamuya yararlı olan özellikle eğitim ve sağlık alanlarında çalışma sergileyen, başarılı çalışmaları ile övünç kaynağı olan her türlü sivil toplum kuruluşlarını desteklerini kaydetti.
Özkar Özel Eğitim Uygulama Merkezini gezen ve incelemelerde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç “Bugün Belediyemizin Çocuk Gelişimi Kursiyerleri ve öğretmenleri 02 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Özkar Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin ‘ Bana Biraz Otizm’den Bahset’ konulu etkiliğine iştirak ettik. Yavrularımız ile sohbet ettik. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, toplumun birer parçasıdır. Bunları rahatsızlıklarından dolayı dışlayamayız, toplum dışında göremeyiz ve soyutlamamız da mümkün değil. Bu amaç ile her türlü mali ve manevi desteğimiz devam edecektir. Onlar için özel eğitim merkezi açılması büyük bir imkan. Bu çocuklarımız her türlü yatırım ve hizmetlerimiz devam edecektir“ dedi.
sosyal birlik ve beraberlik örneği ile toplum dayanışması
Özel Eğitim Uygulama Merkezindeki çocuklara birer karanfil hediye eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak bu tür ziyaretler ile sosyal birlik ve beraberlik örneği gösterdiklerini ve toplum dayanışmasını gelecek kuşaklara aktarılmasına vesile olduklarını sözlerine ekledi.