Başkan Büyükkılıç öğrencilerle buluştu

Başkan Büyükkılıç öğrencilerle buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Şehit Mustafa Sezgin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ‘Öğrenciler ile buluşuyor’ konuğu toplantısına katılarak öğrencilik yılları ve mesleği hakkında öğrenciler ile sohbet etti.
Şehit Mustafa Sezgin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin bu etkinliğinden çok etkilendiğini çünkü onlarla birlikte gençlik yıllarını yeniden yaşadığını belirten Başkan Büyükkılıç, lise öğrencilerine Develi İlçesinin bir köyünden zamanın getirmiş olduğu tüm şartlara rağmen tıp fakültesine gidilebildiğini ve demokrasinin güzel bir örneği ile halk tarafından seçilerek belediye başkanı olunabileceğini anlattı.
Şehit Mustafa Sezgin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muhittin Aydoğan ile birlikte seminerden önce okul binasını gezen Başkan Büyükkılıç, “Şehit Mustafa Sezgin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerin düzenlemiş olduğu ‘Öğrenciler ile buluşuyor’ toplantısının bu ay ki konuğu olmaktan son derece mutlu oldum. Melikgazi ilçesinde okuyan öğrenciler çok şanslı çünkü her bir okul adeta bilim yuvası, öğretmenler ilgili, veliler her türlü desteği sağlıyor, Milli eğitimin tüm olanakları sergiliyor ve belediye olarak da bu bütünlüğü hizmet ediyoruz. Öğrencilerimiz bu tür etkinlikler ile ufuklarını açıyor, meslekler hakkında bilgiler ediniyor ve geleceklerini planlıyor. Lisesi arkadaşları görünce bende öğrencilik yıllarına döndüm. Sizler şanslı bir nesilsiniz. Devletimiz ve yerel yöneticiler olarak bizler öğrencilerimize her türlü imkanı sağlıyoruz. Sizlere de sadece çalışmak düşüyor. Çünkü sizlerden başta aileniz ve bu millet çok şeyler bekliyor. Türkiye’yi 2023 hedefine ulaştıracak olan siz gençlerimizsiniz” dedi.
Başkan Büyükkılıç, organizasyondan dolayı Şehit Mustafa Sezgin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi çok değerli yöneticilerine ve öğrencilere teşekkür ederek, başarılar diledi.