BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'IN, UNUTAMADIĞI NİKÂH ANISI! BAKIN O GÜN NELER OLMUŞ!

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'IN, UNUTAMADIĞI NİKÂH ANISI! BAKIN O GÜN NELER OLMUŞ!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kendisi gibi Doktor olan Necmiye Büyükkılıç ile evliliğe ilk adımı attığı günlerde, dikkat çeken bir olay yaşadı.

Hayatının her anını dolu dolu değerlendirdiğini kaydeden Başkan Büyükkılıç’ın, evliliğe adım attığı günlerde de bu özelliğinin etkisini sürdürdüğü anlattığı anısıyla bir kez daha gün yüzüne çıktı.

“Yıllık izin nedir bilmem, boşluğu rehavet olarak görürüm” diyen Başkan Büyükkılıç, okul birincisi eşi Necmiye Büyükkılıç’la nikah kıydığı günün öncesinde dahi hastanedeki görevini terk etmemiş.

NÖBETİ BİTİRİP, TIRAŞI HASTANEDE OLUP, NİKAHA GİTMİŞ…

“Cumartesi günü nikahımız kıyılacak ve ben Cuma günü hastanede nöbetteydim” diyen Başkan Memduh Büyükkılıç, nikah tıraşını da hastane berberine olduğunu söyledi. Büyükkılıç, “Berberimizi de hastanede çağırdık ve nikahımız var, tıraşı da burada olalım dedik. Zaman kazanalım düşüncesi ile hareket ettik, vakit kazanalım dedik. Tıraşı da hastanede olduk. O gece nöbetçiydim. Sabah oldu, nöbetten çıktık, nikahımızı kıydık. Nikah merasimini yaptık ve devam ettik” diye konuştu. Köy çocuğu olduğunu ve yokluğu da varlığı da hayatta yaşadığını belirten Büyükkılıç, “Benim hayat felsefem bu. Ben çalıştıkça zevk alırım” dedi.