Başkan Büyükkılıç aşı oldu mu? Diğer isimler de kamuoyuna örnek olacak mı?

Koronavirüs aşılanması devam ederken gözler Kayseri'de, kamuoyunun yakından tanıdığı isimlere çevrildi...

Başkan Büyükkılıç aşı oldu mu? Diğer isimler de kamuoyuna örnek olacak mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 65 yaş üzeri vatandaşların aşılanmasına başlanıldığını duyurdu. 
Bakan Koca, "65 yaş vatandaşlarımızın aşılanması başladı. 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın 60 yaş üzeri eşleri de aşı olabilecekler. Randevularınızı web sayfamızdan ve mobil uygulamadan almanızı rica ederim." açıklaması yaptı. Bakan Koca'nın deyimiyle. "65 yaş üstü büyüklerimiz de kolları sıvadı" 
KAYSERİ’DE PAYLAŞIM YAPAN YOK! 
Bu kapsamda siyasi parti liderleri de aşı oldukları anları paylaşarak vatandaşa örnek olmak için kolları sıvadı. Kayseri'de durum nasıl? 65 yaş üzeri olan ve kamuoyunun yakından tanıdığı isimler aşı oldu mu? Her etkinliklerini sosyal medya üzerinden paylaşan bazı isimlerin neden bu yönde bir mesajı, paylaşımı yok?
BAŞKAN PAYLAŞIM YAPACAK MI? 
Örneğin aynı zamanda Doktor olan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 25 Ekim 1953 doğumlu yani 68 yaşında. Büyükkılıç, Çin'den gelen Koronavirüs aşısını oldu mu ya da olacak mı? Bu konuda doktor kimliği de bulunan Başkan, kamuoyuna aşılandığı ana dair bir  paylaşım yapıp, örnek olmak amacıyla çağrı yapacak mı? 
BÜYÜKKILIÇ'IN ARDINDAN GÖZLER ONLARDA OLACAK... 
Başkan Büyükkılıç'ın ardından AK Parti Milletvekili İsmail Tamer'e gözler çevrilecek. 1956 doğumlu olan Tamer 65 yaşında. Kamuoyunun yakından tanıdığı bir diğer isim ise Milletvekili Mehmet Özhaseki. Özhaseki de 27 Mayıs 1957 doğumlu yani 64 yaşında. Yine 5 Şubat 1957 doğumlu Milletvekili Mustafa Elitaş da 64 yaşında. 
65 yaş üzeri vatandaşların aşılama işlemlerinin tamamlanmasının ardından gözler bu kez de Tamer, Özhaseki ve Elitaş'a çevrilecek. Bu isimlerin topluma örnek olmak amacıyla aşı olduklarına dair  paylaşım yapıp, yapmayacakları merak konusu oldu. 

BAKAN KOCA ÖRNEK OLAN SİYASİ PARTİ LİDERLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Bakan Koca: Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na aşı kampanyamıza verdiği destek için çok teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımız aşılanana kadar çalışacağız.