Başkan Berna Gözbaşı, ilk transferi açıkladı

Başkan Berna Gözbaşı, ilk transferi açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hes Kablo Kayserispor’da Bayram Bektaş teknik direktörlük görevine getirildi.  Başkan Berna Gözbaşı, daha önce prensip anlaşmasına vardıkları Bayram Bektaş’ı twitter hesabından duyurdu.

Harcama limitine dikkat çeken Gözbaşı, Bektaş'ın Türk futbolunda ses getireceğine inandıkları için tercih ettiklerini söyleyerek, “Harcama limitlerinde kısıtlı bir bütçeye sahip olan kulübümüzün hocamızın da birikimiyle gelecek yıllarda altyapıdan yetiştireceği yeteneklerle Türk futbolunda ses getireceğine de gönülden inanıyoruz” dedi.

Kısa, orta ve uzun vadede Bayram Bektaş ile başarıya ulaşacaklarını dile getiren Gözbaşı, “'Değişim' parolasıyla girmeyi hedeflediğimiz yeni sezonda değerli hocamızın hem Türk futbolunun gençlerine olan yoğun hakimiyeti hem de donanımıyla birlikte kısa, orta ve uzun vadede arzuladığımız hedeflere bizi taşıyacağına gönülden inanıyoruz” diye konuştu.

Robert Prosinecki’den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Bayram Bektaş için övgüyle  bahseden başkan Gözbaşı, “Süper Lig'de harcama limiti en düşük takımız. Takımın teknik patronunun

sadece futbol düşünen, başarıya aç, kariyerine odaklı, futbolcu ağı geniş, genç ve iddialı bir kişi olması gerekiyordu. O kişi Bayram Bektaş” ifadelerini kullandı.

46 yaşındaki genç çalıştırıcı, bugün saat 11:00'da Kayserispor tesisilerinde düzenlenecek olan törenle Kayserispor'a imza atacak.