Başkan Bedir açıkladı!

Başkan Bedir açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da, Nakoulma defteri resmen kapandı. Kulüp başkanı Erol Bedir, tecrübeli futbolcunun Türkiye’ye dönmek istemediğini söyledi.

Resmi İnternet Sitesi’nden yazılı bir açıklama yapan Bedir, “ Kulübümüz sözleşmeli futbolcularından Nguımbe Prejuce Nakoulma ve Srdan Mıjaılovıc önceden birikmiş alacaklarını almadıkları gerekçesiyle 26.12.2016 tarihi itibariyle sözleşmelerini fesih etmiş ve kulübümüzden ayrılmışlarıdır” dedi.

Mijaılovıc hakkında basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren başkan Bedir, “Srdan Mijaılovıc ile ilgili teknik heyetimizin talebi olmadığı için kulübümüzce herhangi bir girişimde bulunulmamaktadır” diye konuştu.

Nakoulma ile ilgili girişimlerin olumsuz sonuçlandığını vurgulayan Bedir, “Nakoulma, yeniden Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyor. Futbol kariyerini Avrupa’da devam etmek istediğini belirten Nakoulma’nın yerine alternatif futbolcu transfer etmeyi düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bedir, son olarak, “Öte yandan Kulübümüz sözleşmeli yabancı uyruklu futbolcularının tamamı Türkiye Futbol Federasyonu’na ve Kulübümüze yılbaşından önce ihtarname göndermiş olup, yeni yönetim ile birlikte yapılan görüşme ve ödemeler sonucunda bu konuda kulübümüzden kaynaklı bir problem kalmamıştır” diyerek, konuşmasını sonlandırdı.