BARO'DA CORONA ALARMI!

BARO'DA CORONA ALARMI!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dünyayı tehdit eden corona virüsü ile ilgili olarak Kayseri Barosu’da önlemleri arttırdı. Baro hizmet binasına hava dezenfekte makinesi yerleştirilirken, aynı zamanda farklı yerlere el dezenfektesi sağlayan temizlik sıvıları konuldu.

 

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye’de de bir kişide corona virüsüne rastlanıldığının açıklanmasının ardından bu yöndeki tedbirler de arttı. Kayseri’de de bu konuda bazı kurumlar adeta alarma geçti. Kayseri Barosu Başkanı Cavit Dursun da bu kapsamda bazı önlemler aldıklarını duyurdu.

KAYSERİ BAROSU’NDA VİRÜS ÖNLEMİ!

Dursun, havanın temizlenmesini ve dezenfektesini sağlayan hava dezenfekte makinesi aldıklarını ve aynı zamanda farklı noktalara temizlik sıvıları koyduklarını söyledi. Dursun, “BARO tarafındaki Adliye giriş kapısında giriş ve çıkış turnikesinin aynı olması, tek 1 tane turnike bulunması ve yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle oluşan sıkıntıların çözümü için, BARO Başkanlığımızca 1 tane daha giriş turnikesi konulmuş, ayrıca sadece çıkışlar içinde, yan tarafa ayrı 1 çıkış turnikesi daha yaptırılmıştır.

Gün boyu Adliye ve BARO içerisinde yaşanan aşırı yoğunluk, hava sirkülasyonunun azlığı, özellikle ellerimizle her yere temaslar nedenleriyle oluşan mikroplar, virüsler ve kirlerin temizliği ve dezenfektesi için BARO alanlarındaki havanın temizlenmesini ve dezenfektesini sağlayan hava dezenfekte makinesi alınmıştır. Yine özellikle ellerimizin dezenfektesi için BARO’nun her yerine özel el dezenfektesi temizlik sıvıları konulmuştur” ifadelerini kullandı. BARO üyesi avukatlar da alınan önlemler nedeniyle yönetime teşekkür etti.  Haber: Cafer ZENGİN