5 AYRI BÖLGEDE YAYA KALDIRIMI, OTOPARK VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

5 AYRI BÖLGEDE YAYA KALDIRIMI, OTOPARK VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu, altınoluk, Keykubat, Serkent ve Germir semtlerinde yaya kaldırımı, otopark ve çevre düzenleme çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

 Bu semtlerde gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları neticesinde yolların yeniden bakım ve onarımdan geçirildiğini belirten Dr. Mustafa Palancıoğlu, ''bu semtlerde yer alan cadde ve sokaklar ile bunlara bağlantılı tüm yollarda alt yapı çalışması yaptık. Bozulan yollarda yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıldı.  Selçuklu da Sedat Yenigün Caddesi, Altınolukta Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Keykubat ta Malazgirt1 Caddesi, Serkent”te 3. Cadde ile Germir”de kanal kenarında yaya yolu, kaldırım ve ücretsiz semt otopark inşa ediliyor. Bu alanlarda otopark önemli çünkü yerleşim alanları her gün artmaktadır. Bu çalışma esnasında diğer kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma yerine getirildi” dedi.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, yapılan çalışmaların bölge halkına hayırlı olsun temennisinde bulanarak, semtlerin adeta yenilendiğini sözlerine ekledi