Ataş'tan, Büyükkılıç'a Okçuluk Merkezi tepkisi: Vatandaşın hakkını Cumhurbaşkanı oğlu olmaktan başka bir vasfı olmayanlara yedirmem!

Ataş'tan, Büyükkılıç'a Okçuluk Merkezi tepkisi: Vatandaşın hakkını Cumhurbaşkanı oğlu olmaktan başka bir vasfı olmayanlara yedirmem!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mart ayında ihalesi yapılan ve bir süre önce de temeli atılarak 10 Milyon TL’ye mal olacağı ifade edilen Okçuluk Merkezine tepki gösterdi. Korona öncesi ve sonrasında yaşanan ekonomik sıkıntılara değinen Ataş, “Ben Develi’de sıcağın altında tarlada çalışan, çapa yapan çiftçi kardeşimin hakkını, bunun yanında Sarız’da tarlada çalışan, koyun güden vatandaşımın hakkını Cumhurbaşkanı oğlu olmaktan başka bir vasfı olmayanlara yedirmem” dedi. "Ben belediye başkanı olsaydım, bu talebe kesinlikle karşı dururdum" diyen Ataş, “Vatandaş bu dönemde su parasını bile  ödeyemez hale gelmişken, ekonomik olarak sıkıntıdayken ben okçulara para harcamam. Buna ne gerek var? Bu vatandaşın önemli, öncelikli başka sorunları var. Bunu bana kimse yaptıramaz. Gerekirse Belediye başkanlığını bırakırım, ama tek kişiye borçlu, tek kişinin iki dudağına bakanlar bunu yapamaz. Bu iradeyi ortaya koyamaz.” diye konuştu. 

 NE YAPILMIŞTI?

Büyükşehir Belediyesi, 15 gün önce Anadolu Harikalar Diyarı yanına 44 bin 500 metrekare alanda Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temelini attı. Merkezin yapımına yaklaşık 10 milyon TL’nin harcanacağı belirtilirken, bu durum tartışmaları da beraberinde getirmişti.