Ataş'a coşkulu karşılama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında partisinin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Milletvekili Dursun Ataş'ı açıkladı.

Ataş'a coşkulu karşılama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında partisinin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Milletvekili Dursun Ataş’ı açıkladı.

Ataş’a başarı dileklerini ileten Akşener, “Kayseri iyi olacak” dedi. Diğer yandan adaylığı açıklanan Ataş ise, “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandığımız İYİ Parti Grup toplantımız hayırlara vesile olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı. Diğer yandan Ankara’da partisinin grup toplantısı sonrasında Kayseri’ye dönen Ataş’a, Boğazköprü’de coşkulu karşılama yapıldı. Partililer ve vatandaşlar Ataş’ı tebrik etti. Kalabalıkla selamlaşan Ataş, burada yaptığı konuşmada, “Birleştirici ve bütünleştirici olacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı kucaklayıp, bu seçimi kazanacağız. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de değişim başlıyor. Milletimizi artık bunun sinyalini veriyor. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

KAYSERİ'DE ÇOK FARKLI BİR SONUCA HAZIR OLUN

Ataş, şu ifadeleri kullandı, 'Bugün belediye başkan adaylığımız açıklandı. Oradan çıkarak bugün itibariyle Kayseri’ye geldik. Bugünden sonra kalan 54 günlük süre içerisinde Kayseri’de sıkılmadık el, gidilmedik bir yer bırakmayacağız. Bu işten hayırlısıyla zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. Biz koltuk davası için yola çıkmadık. Hepimiz bir iddia ile ortaya çıktı. Biz bu şehri daha güzel yöneteceğimize ve artık bir şeyin değiştiğinde şehrinde tamamen değişeceğine inanan insanlarız. Bunu da adaylarımızın kalitesi ve insanlarımızı kucaklamasıyla, projeleriyle önümüzdeki günlerde vatandaşlarımız görecektir. Bu seçimler hem Kayseri’ye hem ülkemize hem de ilçelerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu seçimlerin kazasız, belasız bitmesini niyaz ediyorum. Bu seçimler Türkiye’de çok farklı olacak. Çok farklı sinyaller alıyoruz. Kayseri’de de çok farklı bir sonuca hazır olun'

 DURSUN ATAŞ KİMDİR?

Dursun ATAŞ 01.10.1966 tarihinde Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde doğdu. Baba adı Battal, anne adı Mahmur'dur. İlk ve ortaöğrenimini Pınarbaşı'nda tamamladıktan sonra Kayseri merkezde bulunan Kayseri Sümer Lisesini bitirdi.1986 Hava Teknik Okuluna giriş yaptı.1987 yılında Hava Teknik Okulundan Hava Astsubayı olarak mezun oldu ve göreve başladı. Hava Kuvvetlerinin çeşitli kademelerinde 20 yıl hizmet verdikten sonra, 2007 yılında emekli oldu. Emeklilik sonrası aile şirketinde yöneticilik yaptı. 2009 ve 2014 yıllarında yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde Kayseri Pınarbaşı Belediye Başkanı seçildi. 27.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Milletvekili adayı olmak için Belediye Başkanlığı görevinden istifa etti.24 Haziran 2018 tarihinde yapılan seçimlerinde 27.Dönem Kayseri Milletvekili olarak Meclise girdi. Evli ve üç çocuk babasıdır.